18. huhtikuuta 2009

Ostoksia ja leivoksia

Kylläpä viikko hurahti taas todella nopeasti, vai mitä? Pääsiäinen vilahti ihan silmissä ja nyt jo vappu kolkuttelee ovia...


Torstaina piipahdin työmatkalla Helsingissä, tunnin palaverin takia. Loppupäivä vietinkin sitten shoppaillessa, ennen kuin juna lähti takaisin Mikkeliin. Kädet olivatkin täynnä kantamuksia. Ostoksieni joukossa oli myös jotain kotiinkin, ostin Riviera Maisonin Beach -sarjan salaattikulhon, lautasia ja mehukannun. Mehukannuun ja salaattikulhoon on varattu paikat jäille eli kesä kuumalla mehu ja salaatti pysyvät viileinä. Kuva Beach-sarjasta on aika kehno, mutta kyllä niistä taitaa jotain osviittaa saada.





Uusimpia hankintojani on myös keittiön saarekkeen ylle ostettu kattokoukusto vai millä nimellä niitä nyt paremmin kutsuisi. Pitkään olen siitä haaveillut, mutta nyt sain vasta aikaiseksi hankkia sen. Ehkä olisi voinut olla vähän isompi kooltaan, muuten tykkään siitä todella paljon. Pitää vielä etsiskellä, jos vastaavanlainen, mutta isompi, kävelisi vastaan. Tämä versio saa nyt ainakin toistaiseksi kelvata.

Eilen töiden jälkeen tuli himo saada uunituoreita pullia, ja pitihän niitä sitten leipoa. NAM, että ne maistuivatkin hyvälle... Pullien kohotessa innostuin tekemään myös Limetti - juustokakkua. Siitä tuli ihanan raikasta, mutta täyttävää. Söin äskettäin yhden palan kakkua, niin on niin täysi olo, ettei jaksa nyt tehdä mitään...



Herkullista viikonloppua kaikille!!




5 kommenttia:

  1. Oikein ihanat ostokset sinulla ja juustokakakut on mun lemppareita, nam

    VastaaPoista
  2. Noi astiat ovat tosi hienoja ja vielä ihan käyttöastioita. Kakku näyttöö niin ihanalta. Nam..

    VastaaPoista
  3. Kiitos Sarppa ja Vuokko kommenteistanne. Itse olen ihan hulluna juustokakkuihin ja niitä tuleekin väserreltyä aika usein sekä juustokakkuja on aika helppo ja nopea tehdä.

    VastaaPoista
  4. Ihania ostoksia -kannattaa käydä työmatkalla... ;)
    Laitappa seuraavaan postaukseen tai vaikka suoraan minulle sähköpostiin tuon kakun ohje - näyttää tosi hyvältä ja keväiseltä! :)

    VastaaPoista
  5. Onpas hyvännäköisiä leivonnaisia. Ja kattokoukusto on todella kaiken kruunu.

    VastaaPoista