11. toukokuuta 2009

Makeaa mahantäydeltä

Ihana äitienpäivä on nyt vietetty. Äiti sai aamulla onnittelu haleja, suukkoja ja lahjoja sekä ihanan aamupalan, johon kuului pannukakkuja vaahterasiirapilla...NAM. Nyt äiti jaksaa koko vuoden taas ahertaa eteenpäin.


Viikonloppu meni kakkuja tehdessä, viikonlopun aikana tein kolme kakkua. Yksi noista kakuista oli juustokakku ja loput täytekakkuja. Yksi täytekakuista meni työkaverini tytön syntymäpäiville ja loput omaan käyttöön.Tähden muotoisen kakun alusta on uusin hankintani Riviera Maisonilta, siihen ostin vielä kuvun, mutta kuvaan en sitä saanut tällä kertaa. Nuo kaksi kakkua tulivat siis omaan käyttöön.
Yllä oleva kakku oli tilauskakku. Kakun väliin tuli ihana lakritsi täyte, joka oli kuuleman mukaan super hyvää lasten mielestä.


Tässä on meidän Daniel pojan huoneesta muutamia kuvia. Huonetta pitäisi vielä vähän sisustaa, siitä mielestäni puuttuu jotain, mutta en keksi mitä. Ajatuksissani on pyörinyt, että sängyn päädyn puoleinen seinä paneloitaisiin valkoisella isokokoisella paneelilla vaakaan. Saa nähdä, mutta pihatyöt on tehtävä nyt ensiksi, ennen kuin aloitamme uutta projektia.


5 kommenttia:

 1. Upeita kakkuja! Niin herkullisen näköisiä!

  Täällä lastenhuoneita miettiessä nuo lastenhuonekuvat näyttävät niin täydellisiltä. Se näkökulma... :))

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana kommentti, kaipa sitä itse katsoo enemmän kriittisin silmin asioita.

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Löysin tieni tänne aivan sattumalta, joten oli pakko kurkkia blogiasi hieman tarkemmin... kauniita kuvia sinulla täällä! ....Ja nuo kakut, todella upeita!


  Aurinkoista viikkoa :)

  -Pauliina

  VastaaPoista
 4. Hei Pauliina. Kiitos ihanista kommenteista ja pitääkin tehdä sinuun blogiisi vastavierailu.

  Aurinkoista viikonloppua

  VastaaPoista
 5. minustakin huone näyttää suloiselta ja raikkaalta, tosi soma

  VastaaPoista