19. toukokuuta 2009

Pihan kimpussa

Pikku hiljaa alkaa meidän viimeinen terassi valmistua, mutta vielä on paljon paljon tekemistä, ennen kuin se on ihan lopullisesti valmis. Kolmeen vuoteen ei olla päästy saunasta ulos vilvoittelemaan, mutta eipä menee enää pitkään, kun se on mahdollista. On sitä kyllä odotettu, kun kuuta nousevaa. Tässä hieman kuvia keskeneräisestä terassista.

Pihalle olen saanut jonkin verran istutettua kesäkukkasia. Tuossa alla olevassa kuvassa on viime kesänä itse tehdyt kukkaruukut. Niihin kukkaruukkuihin istutin violetin värisiä päivänkakkaran näköisiä kukkasia. Nimeä en nyt millään muista, mutta kestää hyvin kuumuutta ja aurinkoa. Se on tärkeää, sillä meidän tontti on kesällä aika kuuma, kun siihen pääsee paistamaan aurinko ihan suoraan.Ostin kokeeksi runko marketan ja katsotaan miten se viihtyy tuulisella paikalla. Toivottavasti ei ihan helposti runko katkea. Olisin halunnut ostaa toisenkin, mutta oli siitä kaupasta loppu eikä heille enää tule lisää tänä kesänä. Lisäksi ostin marketan ympärille ihania pelargonioita.

Tässä vielä muutama julkisivu kuva talostamme. Talo on muuten valmis, mutta pihatyöt on parhaillaan käynnissä, joten ehkä jossain vaiheessa saan uusia kuvia laitettua.

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Tänne jostakin tupsahdin, sinulla on ihana koti! Kirjaudun lukijaksesi jotta löydän tänne takaisinkin :)

  Aurinkoista päivää,

  terkuin,

  -A-

  VastaaPoista
 2. Hei AnnHelen,

  Kiitos, kiitos. Tervetuloa uudelleen blogini seuraan.

  Hyvää viikonvaihdetta!

  VastaaPoista