7. toukokuuta 2009

Vaaleanpunaista elämää

Taas kevättä myöten kaikki meillä näyttää muuttuvan vaaleanpunaiseksi, mikähän siinä värissä oikein viehättää... Laitoin jopa työkoneeni taustaväriksi vaaleanpunaisen värin nyt siis kaikki sähköpostista lähtien on ihanan vaaleanpunaista. Kyllä nyt on kiva tehdä töitä:-)

Huomasin eilen, miten yht'äkkiä nurmikko on alkanut vihertämään ja puissa jo hiirenkorvat. Aivan ihanaa tämä kevät. Sisätyöt kotona ei millään enää kiinnosta, olenkin miettinyt pääni puhki, mitä kaikkea pihallemme tekisi. Meillä olisi tänä kesänä edessä pihakivetysten laitto, mittasimme miten paljon pihakivetyksiä täytyisi tilata, niin luku on huima 170 neliötä. Alkoi hirvittämään, kun itse olimme arvioineet ehkä n. 100 neliötä. Lisäksi tuosta 170 neliöstä puuttuu autokatos, joka on 75 neliötä. Autokatoksen meinasimme asfaltoida. Kyllä tietää mihin kaikki rahat tulee menemään tässä lähiaikoina...

Multasormen uusimmassa kevät kuvastossa oli ihana pikkusyreeni Palibin. Ihastuin niihin niin paljon, että pitihän niitä käydä ostamassa. Ostin meille pikkusyreeneitä kolme ja istutin ne terassin eteen vähän näkösuojaksi. Eihän ne kamalan isoksi kasva, mutta ihanat kukat noihin näyttää tulevan ja antaa pientä näkösuojaa.


Kuva: Multasormi


Yhteen meidän vielä keskeneräisestä kukkapenkistä, meinasin istuttaa ihastuttavia kiinan pionia. Onko kenelläkään kokemusta pionien hoitamisesta? Onko helppohoitoisia?

Kuvassa 'Mothers Choice' pioni, aivan ihanan näköinen. Kukissa näyttää olevan aavistus vaaleanpunaista. Vaaleanpunaista löytyisi sitten myös kukkapenkeistä, jos nämä sinne ostaisin. Kyllä on ihana olla nainen, kun saa hömpötellä kaikkea ihanaa. Mistä kaikesta miehet jäävätkään paitsi...

Mukavaa viikonloppua ja varsinki kaikille maailman äideille super hyper ihanat onnittelut.

5 kommenttia:

 1. Pioni on kiva kasvi joka ei paljoa hoitoa ole meillä tarvinnut. Lähinnä tukemista vaan kukkiessa. Kauheasti sitä ei saisi siirrellä kun sen on istuttanut, näin olen ymmärtänyt.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiina. Kuulostaisi sille, että voisin onnistua kasvattamaan Pionia. Meillä ei saa olla mitää vaikeasti hoidettavia kukkia, ne ei tule meillä menestymään.

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla, että olisi helppohoitoinen, sillä minäkin olen niistä unelmoinut. Tuo syreenihän oli ihastuttava, mahtaisiko viihtyä saaressa?

  VastaaPoista
 4. Hei Vekarus.
  Syreenissä oli maininta, että menestyy vyöhykkeillä I-IV. Aurinkoisella paikalla kukkii paremmin, mutta menestyy myös varjoisessa paikassa.

  VastaaPoista
 5. Hei, tuoksuuko tuo pikkuinen syreeni oikealta syreeniltä? Mä olen etsiskelemässä jotakin ruukussa kasvatettavaksi sopivaa, mutta oikean (ison syreenin) tuoksuista syreenilajia.

  P.S. Sulla on kiva blogi!

  VastaaPoista