10. kesäkuuta 2009

Kotiaskareita

Viime viikonloppuna, kun keli oli mitä surkein, innostuin pitkästä aikaa tekemään sisällä kotiaskareita. Ompelin, muutin järjestystä, silitin ja siivosin ym.., noita askareita ei millään ole ehtinyt tekemään, on jäänyt jostain syystä hieman rästiin.

Eteiseen toin yläkerrasta pienen valkoisenpöydän, joka mielestäni sopi hyvin alakerrassa olevan penkin kanssa. Mieheni ei ymmärtänyt pöydän ideaa lainkaan, vaan kummaksu koko ideaa. Onneksi se on pikkuhiljaa alkanut mieltämään asian.


Tämän ihanuuden tilasin muutama viikko sitten Villa Harmoniesta. Toivottavasti ilmat lämpenisivät, jotta voisin levittää tämän alustan terassillemme, ja sitten siinä pötkötellä ja lueskella lehtiä.Näitä Tildan Lavander siipiä ompelin viikonloppuna. Nämä tulevat meidän ruokatilan tuolien kahvoihin kiinni. Harmi kun en saanut mistään laventelin lehtiä, joita olisin voinut tuonne sisälle pistää, jotta koti olisi saanut hieman laventelin tuoksua. Ompelin lasten leikkihuoneeseen valkoiselle sohvalle suojan, mutta siitä en nyt kuvaa saanut. Laitanpa seuraavan postauksen yhteydessä.
Vielä kuva vaahtokarkeista, joita ostin kilon säkin. En voinut vastustaa, kun oli niin ihanan näköisiä kaupassa. NAM NAM....

6 kommenttia:

 1. Voi että osaa olla sulosia!
  Tuo siipi-idea on ihana!
  (Antaiskhan meidän vesselit niitten olla, jos uusiin tuoleihin laittaisin? -Jahka saan ne kasttua ja maalattua... :) )
  Penkki-pöytä -jutusta tykkään myös kovin.
  Sulla on kaikkialla niin kauniita kalusteita. Niitä aina täällä ihailen!

  VastaaPoista
 2. P.S.
  En tiedä, olenko muistanut kiittää siitä Limetti-juutokakun ohjeesta.
  Nyt se tulee KIITOS! :)))
  (Ajattelin vihdoin viikonloppuna kokeilla sitä...)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on ihanan kutsuvan näköinen yhdistelmä tuo pöytä ja penkki! Aivan ihana! Ompelin kanssa just pari päivää sitten noita samaisia laventelisiipiä...vähän jäi kirjonta vielä kesken...
  Ihana astia vaahtokarkeilla!
  Saanko lisätä blogisi suosikkeihini?

  VastaaPoista
 4. Kiitos MariaK, toivottavasti Limetti-juustokakku vie kielenne mennessään. Kerrohan miten kävi:-)

  Hei Johanna, tottakai saat lisätä blogini suosikkeihin. Pitää tulla piipahtamaan vastavierailulle. Nuo laventeli siivet on ihania ja mukavia viemisiä esim. tutuille.

  VastaaPoista
 5. Pöytähän sopii niin kauniisti penkin kanssa, teillä on niin kaunista...

  Hyvää juhannusta

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sarppa kommentista. Aurinkoista viikonalkua!

  VastaaPoista