9. syyskuuta 2009

Tilda näyttely

Sunnuntaina suunnistin iltapäivästä Mikkelin Kenkäveroon, Tilda näyttelyyn. Näyttelyssä oli edustettuina paikallisten Tildaajien töitä. Ihania töitä oli esillä, mutta mielestäni näyttely olisi saanut olla hieman monipuolisempi. Harmittaa, kun kamera jäi kotia, joten kuvia en saanut, sitä paitsi meidän kamera tippu sunnuntaina lattialle ja arvatkaa onko se nyt kuvaus kelvoton. Täytyy yrittää hankkia uusi kamera piakkoin, siihen asti joutuu pärjäämään videokameralla, jolla saa myös jonkinlaisia kuvia otettua.

Tilda näyttelystä ostin yllä olevan enkelin, mutta en valmiina. Valmiina enkelin koko on 63 cm eli ihan hyvän kokoinen. Täytyy varmaankin uhrata viikonloppuna hieman aikaa ompelu hommiin...

4 kommenttia:

 1. Moikka :) Pitääkin piipahtaa päiväkeffeille Kenkäveroon, ihastelemaan Tildoja.

  VastaaPoista
 2. Heissan!

  Pari postausta alempana yritin jättää joskus aiemminkin sinulle puumerkkiä, kun löysin kauniiseen blogiisi, silloin ei bloggeri ollut yhteistyöhaluinen, joskos nyt?;)
  Kauniita kuvia kauniista kodistanne, tulen toistekin...:)

  VastaaPoista
 3. Anne ja Hannukka, kannattaa käydä tutustumassa kun kerrankin on ihana näyttely järjestetty:-)
  Lämmintä lauantai päivän jatkoa.

  Marge, kiva kuulla, että blogiini on löytänyt uusia tuttavia. Mun blogissani on ollut jotain häikkää kommenttien jättämisen suhteen, mutta ilmeisesti nyt on alkanut toimia uudelleen.

  VastaaPoista