19. syyskuuta 2009

Uudet kynnet

Minun oli pakko ottaa uusista kynsistäni kuva ja laittaa teille kaikille nähtäväksi. Kävin viime viikolla kynsihuollossa vahvistamassa omaa kynttä akryylillä ja ihana kynsitäti teki minulle hienon 3D koristelun kumpaakin nimettömään. Eli iso valkoinen kukka on tehty 3D tekniikalla. Mitä sanotte?



Mukavaa lauantai-iltaa kaikille blogin lukioille:-)


9 kommenttia:

 1. Upeat!!! Harmi, kun noi kynnet ovat kalliita...

  Kaunista lauantain jatkoa!!

  VastaaPoista
 2. Itsekin olen haaveillut uusista kynsistä mutta päivittäin tulee läträttyä veden kanssa niin paljon, että eivät taitaisi kauaa kestää:/. Tosi sievät noi sinun.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Marge ja Anis. Minulla tosiaan on ollut nämä kynnet jo jonkin aikaa. Minulla omat kynnet eivät kasva vaan ne lohkeilee, joten tämä on ainut tapa saada kynsistä vähän pidemmät. Välillä kyllä tuntuu, ettei tässä mitään järkeä ole, mutta onhan tämä vähän itsensä hemmottelua.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet ja soma kukkanen. Minullakin oli tuommoiset huhtikuusta-syyskuulle ja sitten kyllästyin siihen ainaiseen huoltoon. Minulla kynnet kesti 2 viikkoa hyvinä ja sitten alkoi geelit lohkeilla yms, joten olivat jopa sen viikon kaksi ennen seuraavaa huoltoa kamalammat kuin omat kynnet... Minulla oli siis geelikynnet ja jossakin vaiheessa jopa vannoin etten IKINÄ otata kynsiä pois... Never say never!! ;)
  Akryyleita vois kyl viel kokeilla, jospa ne kestäis vähän paremmin kuin geelit...

  Aurinkoista sunnuntaita!!

  VastaaPoista
 5. Kaunis koristelu! Minäkin olen ollut jo parisen vuotta koukussa rakennekynsiin, ja juuri kävin menneellä viikolla huollossa :) Arjen luksusta - tosin harmillisen hintavaa sellaista. Onnekseni mulla kestää kynnet kuutisen viikkoa ilman huoltoa.

  Aurinkoista sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
 6. Hienot..mullakin on rakenne kynnet..

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteistanne:-)

  Mia, yleensä minullakin on parin viikon kuluttua huollosta ollut kynnet ihan järkyttävät, mutta akryyli on jostain syystä pysynyt parempina kuin geelit. Olen vastikää vaihtanut kynsiteknikkoa ja tämä uusin kertoi, että Linoliinia tulisi välttää kaikin keinoin. Tuo linoliini liuottaa geeliä että akryyliä niin, ettei kynnet välttämättä pysy hyvänä seuraavaan huoltoon. Itse olen yrittänyt välttää linoliinia ja olen huomannut, että kynnet pysyvät parempana. Kynsiöljyäkin täytyy käyttää päivittäin, jotta tulee paras mahdollinen lopputulos.

  Marja, minä olen myös ollut jo viitisen vuotta koukussa rakennekynsiin. Välillä on muutama kuukausi väliä, ettei kynsiä ole, mutta eipä kauaankaan kun kynnet on taas laitettu. Kerran kun niitä kokeilee, niin koukkuunhan niihin jää.

  VastaaPoista
 8. Kauniit ovat! Minä myös piipahdin huollattamassa omani viikonloppuna, ja kyllä niitä kelpaa taas ihastella :) Ja nimenomaan, itsensä hemmotteluahan tämä on ;)

  Leppoisaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Pauliina. Hemmottelua tosiaan, siksihän minäkin tätä "harrastan"

  VastaaPoista