12. heinäkuuta 2010

Kokeilua ja keittiö remontista

Tulipa taas kerran pitkä tauko tähän blogi kirjoitteluun. Yksi syy siihen, miksi kirjoittelu ei ole innostanut on se, että meille on tulossa marraskuun lopulla perheenlisäystä. Uusi tulokas "Eikka" nimeltään, on vienyt voimani. Nyt kun raskaus on keskivaiheessa, siis puolessa välissä, olo on ihan taivaallinen. Nämä helteetkään ei ole vaikuttanut minuun mitenkään. Toinen syy tähän taukoon on ollut myös se, että meillä ei ole kameraa millä kuvia ottaa. Sain nyt testikäyttöön isän uuden Canonin järjestelmäkameran, jolla innostuin ottamaan kuvia läjäpäin.


Keittiö remontti on viivästynyt jonkin verran, sillä remonttiin tuli pieni ylläri. Luulimme alussa, että remonttista tulisi suhteellisen vaivaton ja pieni. Tämä ajatus karisi, kun tilasimme pienen pätkän lisää pöytälevyä samaisesta paikasta,  mistä olimme aikaisemminkin tilanneet ja ostaneet koko keittiön (olemme siis rakentaneet 4 vuotta sitten). Jouduimme odottamaan pöytälevyä reilun kuukauden, tuo aika tuntui elämäni pisimmälle, sillä keittiö on ollut koko tuon ajan ihan pommin jäljiltä. Vihdoin ja viimein, kun saimme pöytälevy palasen (+ muuta pientä mitä samalla jouduimme hieman tilaamaa) ja aloimme sitä asentamaan paikalleen, niin kuinka ollakkaan, pöytälevyyn oli ihan erinäköinen kuin mitä vanhat levyt oli. Levy oli tilattu samalla koodilla, joten luultiin ettei siinä voi olla mitään erilaista, mutta väärässä oltiin. Myyjäkään ei tätä asiaa tiennyt. Siinä vaiheessa meinasi itku tulla.

Jouduimme tilamaan koko keittiöön uudet tasot ja sen verran suivaannuin, etten enää kyseisestä liikkeestä näitä tilannut, vaikka eihän se toki myyjän vika ollutkaan. Uudet tasot tulivat massivi koivutasot (aikaisemmat tasot olivat pähkinä laminaattia), jotka käsittelimme osmocolorilla valkoiseksi (noista laitan myöhemmin kuvia). Nyt kuitenkin olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen, oikeestaan hyvä kun tuli mutkia matkaan:-)Keittiöstä puutuu vielä muutama hylly lattamatta takaisin ja listat. Tällä viikolla on kuitenkin tarkoitus saada nämä tehtyä, sillä lauantaina vietämme Danielin 4-vuotis syntymäpäiviä.Tänään meidän perheellämme alkoi kesäloma, JIPPII!!! Ensimmäinen viikko menee tosiaan keittiön viimeistelyssä ja kakkujen leipomisessa. Seuraavalla viikolla suunnistamme Tampereelle ja Helsinkiin. Pääsee vähän irtautumaan arjesta.

Nauttikaa näistä ihanista helteistä ja auringosta, harvoin on tällaista herkkua tarjolla :-) Varsinkaan näin pitkiä jaksoja kerralla.

7 kommenttia:

 1. Voimia loppuraskauteen ja onnea sankarille!

  Viettäkää mukavat juhlat ja loma!

  VastaaPoista
 2. Oi ihania uutisia, onnea ja kovasti tsemppiä loppuraskauteen !!
  Minäkin olen täällä ihan viimeisilläni, vk 39 menossa ja koitan tulla toimeen helteen kanssa ;)
  Hyvältä näytää myös keittiössä, uusia kuvia odotellessa..

  VastaaPoista
 3. Moikka :) Kiva kuulla pitkästä aikaa ja vielä ihania uutisia <3 Ihanaa kesälomaa teille ja jaksuja loppuajaksi :)

  VastaaPoista
 4. Kävin vierailulla kauniissa blogissasi. Keittiöremontit ovat usein yllätyksellisiä, onneksi ei kuitenkaan tuon ikävämpää yllätystä.
  T. Katja

  VastaaPoista
 5. Kävin vierailulla kauniissa blogissasi. Keittiöremontit ovat usein yllätyksellisiä, onneksi ei kuitenkaan tuon ikävämpää yllätystä.
  T. Katja

  VastaaPoista
 6. Hei,
  oisko kuitenkin kaikella tarkoituksensa... saat nyt ehkä mieluisamman keittiön :)

  Ja onnea hirmusti odotukseen <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille:-)Nyt on keittiö valmis juuri ajoissa ennen pojan synttäreitä!

  Vekarus: Kiitos paljon! Onneksi on luvattu lauantaiksi vielä aurinkoista keliä.

  Marianne: Jaksamisia ja onnitteluita myös sinulle:-)

  Anne: kiitos Anne! Oikein aurinkoista kesäpäivää. p.s. en ole päässyt jostain syystä kirjautumaan blogiisi vähän aikaan.

  Katja: Onneksi ei ollut tosiaan sen isommasta yllätyksestä kyse, mutta pöytätasot ovat ikävän hinnakkaita. Tervetuloa käymään blogissani uudelleen.

  Ainosofia: Ehkä tosiaan kaikella on tarkoituksensa, keittiö on nyt todella mieluinen!

  VastaaPoista