24. heinäkuuta 2010

Synttäri huumaa

Synttärit saatiin viikko sitten juhlittua onnistuneesti ja kivaa oli juhlakalun mielestä. Lahjoja tuli kivasti ja niillä ollaan leikitty ahkeraan. Varsinkin uutta Majavapato peliä ollaan perheen kanssa pelattu melkein joka päivä! Kaikkien vieraiden mieleen oli trampoliini, jonka Daniel sai synttärilahjaksi, jopa Danielin iso mummi, joka on 83 vuotias innostui hyppimään trampoliinilla! Itse olen ollut pitkään trampoliinin hankkimista vastaan (mielestäni iso rumilus pihallamme), mutta äidin sydän näyttää murtuvan, kun lapsi katsoo ihanilla säihky silmillään vähän murtuneen näköisenä ja kysyy "Milloin minä saisin trampoliinin?".  


Kova tuuletus heti aamusta "Jee, olen 4 vuotias!!!"Synttäri aiheena oli merirosvot.


Kynttilän puhalluksen jälkeen paitakin sai kermavaahtoa! Harmi kun en muistanut ottaa kakusta kuvaa ylhäältä päin. Siinä oli hieno pääkallon kuva.


Oma tekemä asetelmani synttäreille.Perhepotretti

Sankari oli niin väsynyt synttäreiden jälkeen, että nukahti samantien sänkyynsä! Ei ollut minkäänlaisia nukahtamis vaikeuksia, niin kuin pari viikkoa on nyt ollut.

7 kommenttia:

 1. Moikka :) Ihana kakku, kerrassaan !!! Millä olet värjännyt kermavaahdon ??
  Herttainen perhepotretti ;) Taidettu törmätty raitilla... :)t. Anne

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Anne!
  Värjäsin kakun mustalla pastavärillä. Luulin, että kermasta tulisi mustempaa, mutta oli ihan kiva väri tuokin. Moikkaahan, kun seuraavan kerran törmätään. Olen nimittäin huono muistamaan ihmisten kasvoja:-)

  VastaaPoista
 3. Ekaa kertaa vierailulla, ja ihanalta näyttää!!! Mahtavia synttäritunnelmia :)

  VastaaPoista
 4. Wau, mitkä tarjoilut! Ja kuinka onnellisen näköinen poika. :) Mäkin olen käynyt viivytystaistoa trampoliinia vastaan, meillä kun piha on vieläpä aika pieni, mutta nyt kuultiin, että saatais tuttujen vanha ihan ilmaiseksi... Jokohan on pakko luovuttaa...? ;)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Viivu, toivottavasti viihdyt jatkossakin. On aina kiva saada uusia lukijoita seuraani!

  Kiitos Päivi! oli aika haastavaa leipominen helteillä. Kaikki meinasi sulaa käsiin ja myös leipoja meinasi sulaa:-)Ei muuta kuin trampoliinin hankintaan, se on suhteellisen kiva itsellekkin heilua ja saa samalla kuntoilua. Itse en nyt kovin pääse pomppimaan, kun on vauva mahassa. Ei taida tehdä kovin hyvää, eikä myöskään tunnu kovin kivalle heilua trampoliinilla. Ensi kesänä sitten päästän itseni irti ja heilun ja pompin tämänkin kesän edestä.

  VastaaPoista
 6. Upea kakku! Meillä oli eilen myös pojan 4-v juhlat :) Tuun lukijaksi!

  VastaaPoista
 7. Onnea myös teillekin Jeppu! Tervetuloa joukkoon.

  VastaaPoista