8. elokuuta 2010

Projektin eteniminen ja löytöjä

Kaivo projekti etenee pikkuaskelin, sillä olemme joutuneet valamaan portaita yksi kerrallaan. Kuivumiseen menee vähintään se vuorokausi. Tänään on portaat kuitenkin saatu valmiiksi. Tässä muutama kuva mitä ollaan jo saatu aikaan.
Eilen kävimme pitkästä aikaan mökillä ja samalla kävimme isäni kotipaikan museossa. Arvatkaa kuinka kuolasin noita mielettömän ihania tavaroita, joita siellä on esillä. Olin käynyt viimeksi tuolla museossa noin kymmenen vuotta sitten. Ihana oli päästä tuolla tonkimaan ja mukaani sainkin niin sanottua ennakkoperintöä :-) Nämä tulen maalaamaan tietysti valkoisella. Kuvissa ei näy kovin hyvin sitä väriä, mikä niissä nyt on pinnassa. Valkoiset ne eivät ole, ehkä voisin kuvata niitä maitokahvin väriseksi.

Tämä tuoli tulee ompelu/askarteluhuoneeseeni. Tästä huoneesta minun pitäisi teille laittaa kuvia, sillä tein itselleni vaatehuoneesta ompelu/askarteluhuone. Pitkään olen siitä haaveillut ja nyt sain sen toteutettua.

Huomenna se sitten taas alkaa, nimittäin arkinen arki. Töihin pitäisi kyetä lähtemään ja Danielin lähteä hoitoon. Itselläni on jo ns. aamukampa otettu käyttöön n. 2,5 kk pitäisi jaksaa töissä ahertaa, ennen kuin äitiysloma alkaa.

4 kommenttia:

 1. Kauniit rappuset olette tehneet ja
  ihania aarteita olet saanut :)

  VastaaPoista
 2. Mikä pöytä, juuri sellainen mitä olen etsiskellyt... no etsintä jatkuu, kyllä se vielä joku päivä jostain minullekin löytyy :) Tuoli myös ihana... (kateudesta vihreä)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Annao ja Villamiimi kommenteistanne:-)
  Toivottavasti Villamiimi löydät etsimäsi pöydän

  VastaaPoista
 4. Ihania löytöjä! Pakko oli tulla tsekkailemaan tämä blogi. Olen nimittäin kaimasi ja minullakin on pikkuruinen poika :) Kivalta vaikuttaa blogisi! jään kurkkimaan tarkemmin.

  VastaaPoista