17. lokakuuta 2010

Sängynpääty

Taas viikko on vierähtänyt ihan mielettömällä vauhdilla ja uusi viikko alkamassa. Ei ole enää pitkää siihen jännittävään H-hetkeen, jos viikot näin nopeasti vierivät eteenpäin. Viime yönä näinkin synnytyksestä unta. Unessa synnytys oli kivutonta ja nopeaa ja arvatkaapa kumpi syntyi unessa..... POIKA, vaikka itselläni on ollut koko ajan tyttö olo. Olisikohan tämä jotain enneunta?

Pitää laittaa kuva näytille, kun viikolla tekaisin ihanan makuisen Mansikka-pannacotta kakun. Ohje taasen Kinuskikissan blogista.

Viime viikolla tekasin hetken mielijohteesta meille sängynpäädyn. Tarvikkeet sängynpäädyn tekemiseen oli kaksi verhoa (löytyi kaapin perukoilta), heinäseiväs, narua, koukkuja ja nauloja. Alkoi ärsyttämään, kun ei meinannut löytyä sopivaa sängynpäätyä. Meillä haasteena tuo matala katto, juuri sängynpäädyn kohdalla. Ehkä se sopiva vielä jostain löytyy, mutta siihen asti tämä saa luvan kelvata.


Tiedättelö mikä on todella raivostuttavaa? no se, kun tulee valokuvatuksi yllätyksenä. Miehelläni on joskus tapana ärsyttää ottamalla kuvia juuri silloin, kun itse sitä vähiten pyytää. Tässä yksi otos tänä aamuna, mamma petaa Danielin huoneen sänkyä. Yleensä poistan nämä kuvat kamerasta jälkikäteen.

P.S. kerrankin olin ehtinyt hiukset laittamaan, ettei sojota ympäriinsä.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ihana idea, tuo sängynpääty!!! Tuli tosi kaunis. <3

  Ja voih, minkä näköinen kakku! Slurp!

  -Päivi-

  VastaaPoista
 2. Wautsi tuota kakkua, ihana ♥
  Kaunis sängynpääty :)

  VastaaPoista
 3. Voih! voin vain haaveilla noin hienoista kakuista =) Ei kyllä onnistuisi mitenkään =)))) Ja miten ihana sänky teidän pojalla <3
  Sängynpääty on mainio keksintö!!! Sopii hyvin!

  VastaaPoista
 4. tosi kiva idea tuo sängynpääty. Aivan fantastinen kakku, nam :)

  VastaaPoista
 5. Nams, mikä kakku! Taitavasti koristeltu!

  VastaaPoista
 6. Päivi: Kakku oli tosiaan aikas hyvää.

  Annao: Kiitos paljon!

  Sari: Kakku oli yllättävän helppo tehdä, vaikka saattaa näyttää vaikeammalta. Pojan sänky on ostettu Lastenhuoneesta ja ollut hyvä käytössä.

  Johanna: Kiitos Johanna, sängynpääty on ollut kiva, näyttää huonekkin ehkä hiukan kodikkaammalta.

  VastaaPoista
 7. Marianne: Kiitos, harjoittelen vielä kakkujen koristeluiden tekoa. Ihan kiva koristelu tuli, vaikka aluksi luulin, että suklaa koristeet lörpsähtäisi huoneen lämmössä. Näin ei kuitenkaan käynyt, kiitos siitä Kinuskikissan blogissa olevasta vinkistä.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Kiva idea, etenkin tuo heinäseipään hyödyntäminen!! :)

  Kakku näyttää namilta, eikä mammakaan ollenkaan pahalta näytä ylläriotoksessa - toista olisi täällä jos aamutuimaan kamera tallentaisi...

  VastaaPoista
 10. Kiitos Marianne! tosiasiassa mamma ei todellakaan näytä joka aamu ns. laitetun näköiselle. Sattui olemaan aamu, jolloin jaksoin laittaa hiukset heti aamusta.

  VastaaPoista