26. marraskuuta 2010

Vielä täällä...

ja vieläpä yhdessä koossa! Kyllä odottavan aika on toooooodella pitkä. Sairaalakassikin on pakattuna ja kaikki on melkeimpä valmiina pientä tulokasta varten. Leander -kehtokin saapui pari viikkoa sitten, joku huomasikin tuon edellisessä postauksesta. Nyt vain puuttuu enää se tärkein:-)

Kirpparilla olen pyörähdellyt tällä viikolla melkeimpä päivittäin, sillä itselläni on pöytä tällä hetkellä vuokrattuna. Näin ollen kirpparilöydönkin tein toissapäivänä. Vanha ränsistynyt matkalaukku lähti kainalossani kotiimme. Nauroimme mieheni ja tuttujen kanssa, että siihen pakkaan sitten ne sairaalaan tarvittavat tavarat mukaan. Hintaa matkalaukulla oli 6 €, en tiedä maksoinko liikaa vai tuliko ostettua hyvään hintaan.
Haluan samalla kiittää kaikkia ihanaisia ihmisiä, jotka jaksatte kommentoida ahkerasti. Kommenttinne saa minut hyvälle tuulelle ja samalla innostaa enemmän tänne blogiini tehdä päivityksiä. Ihanaa on myös huomata kuinka paljon on tullut uusia lukijoita joukkoon viimeaikoina. Kaikille uusille ja tietysti vanhoille lukijoille oikein paljon tervetuloa joukkoon jatkossakin.

Kirpakkaa pakkaspäivää ja nautinnollista viikonloppua:-)

P.s. ensimmäinen adventti on sunnuntaina!

Halauksin,

11 kommenttia:

 1. Mun mielestä ihan huisin halpa matkalaukku ja näyttää olevan sisältäkin hyvässä kunnossa!
  Eräällä kirppiksellä taannoin samanoloinen laukku 20€ ja olisin sen vieläpä ostanut, mutta vietiin nenän alta, vieläkin harmittaa, etten ollut minuuttia aiemmin pöydän kohdalla D:

  Tsemppiä loppuodotukseen!!

  VastaaPoista
 2. Otsikon kun luin niin meinasin kommentoida että odottavan aika tosiaan on pitkä, mutta siinähän se tekstissä komeilikin :D voimia loppuaikaan :)

  VastaaPoista
 3. Mä maksoin 20 e mun ruosteisesta isosta matkalaukusta :) Jos kuudella eurolla löytys niin tuntus jo melkein ilmaselle.

  Voimia loppu odotukseen...se lähtö synnärille tulee aina niin yllättäen. :)

  VastaaPoista
 4. On se halpa! Täällä oli kerran yksi matkalaukku myytävänä 30€:lla, en ostanut.

  VastaaPoista
 5. Oi, mikä kaunokainen, ihana löytö ♥

  VastaaPoista
 6. Ihanan löydön oot tehny ja minustakin hinta oli edullinen.

  Voimia nyt loppuodotukseen ja ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 7. Marianne: Harmillista miten lähellä oli sinulla matkalaukun saaminen. Onnea kuitenkin etsintöihin, jos vielä matkalaukkua havittelet. Kiitos tsemppiä tarvitaan!

  Piitu: Kiitos paljon, olo on todella malttamaton tällä hetkellä. Minuutit tuntuvat tunneilta, joten päivälle tulee huisisti pituutta:-)

  Pauliina: Kiva kuulla, että löytöni oli suhteellisen halpa. Ihanaa olisi löytää vielä yksi sellainen pienempi, jospa sekin joskus sitten tulee vastaan ja yhtä edullisesti. Kiitos Pauliina myös sinulle voima toivotuksista.

  Siru71: Näköjään osaavat pyytää aika kovaa hintaa. Olo tuntuu tällä hetkellä lottovoittajalta, kun olen kerrankin saanut jotain halvalla:-) En olisi ehkä itsekkään ostanut 30 €:lla

  AnnaO: Matkalaukku suorastaan huuti minua kirpparilla, joten en voinut millään vastustaa kiusausta. Olen kyllä tyytyväinen:-)

  Christina: Kiitos tsemppauksesta!Laukku oli tosiaan hyvä löytö, nyt vaan hieman puhdistusta ennen kuin saan laitettua sinne jotain kivaa esille:-)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana blogi, täytyy ajan kanssa kahlata kokonaan läpi :) Ihana matkalaukku löyty, eikä minusta yhtään liian kallis.

  Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 9. Onnea loppuodotukseen ja synnytykseen! Kiva laukku löytyi ja pilkkahintaan =D

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa tutulta..odottavan aika on pitkä :)

  Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 11. Onnea vauvasta, todella suloinen!! Yhdyn edellisiin kommentteihin matkalaukun suhteen..melkein ilamainen. Niistä osataan pyytää hurjiakin summia..esim 30€..ainakin tre:n suunnalla..

  Terkuin Sanna :)

  VastaaPoista