10. helmikuuta 2011

Oi mikä...

auringonpaiste tuolla ulkona onkaan. Meidän mittari näyttää +11 astetta lämmintä, mikä ei todellakaan pidä paikkaansa. Meillä mittari sijaitsee vähän ehkä huonossa paikassa, sellaisessa suojasessa paikassa mihin aurinko pääsee porottamaan koko päivän.

Vaatehuone on saatu siistittyä ja hyllyjä järjesteltyä sekä muutama hylly ja tanko tuli lisää. Väliseinä on vielä rakentamatta. Väliseinän tarpeet on ison lumikasan alla ja se vaatisi pienen jumppauksen lampion kanssa, joten ehkä odottelemme pienen hetken, jotta lumet vähän sulaisi. Kamala miten paljon meillä olikin vaatehuoneessa ylimääräistä tavaraa. Kaksi jätesäkillistä tavaraa lähti kierrätykseen ja pari pahvilaatikollista menee kirpparille. Voi kun muistaisi sen kirppari pöydän käydä varaamassa. Samalla kun siivosin omia vaatteita, sovittelin farkkuja jotka menivät päälle ennen raskautta, mutta kääk ei mahdu vielä. Miten olen voinut mahtua niihin mun lempifarkkuihin noin reilu 11 kuukautta sitten:-( Farkut ei päädy kirpparille vaan ne jäävät kaappiin odottamaan niitä hyviä päiviä eli pysykööt tavoitefarkkuina:-) Kuvia vaatehuoneesta tulee jokupäivä.Tänään on mun nipparit, joten kahvin seuraksi tein mutakakun ja samalla tämä kakku on mun mieheni synttärikakku, joka täytti toissapäivänä vuosia. Onnea vielä Rakas!!
Ihanaa aurngonpaisteista päivää!

Halauksin,

4 kommenttia:

 1. Minullakin on yhdet ns.tavoite farkut :) ja melkein jo mahtuu, yes! Onnea nimipäiväsankarille!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut nimppareiden johdosta :)
  Kyllä ne farkut pian taas mahtuvat päälle, mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Heli: Hienoa kuulla, että sinulla on melkein tavoite saavutettu. Onnea lopputavoitteeseen.

  AnnaO: Kiitos paljon! Toivotaan, että mahtuisi pian. Kauppoihinkin on tullut paljon kaikkia ihania kevät vaatteita, mutta en viitsi ostaa ennen kuin muutama kilo lähtee pois.

  Johanna: Kiitos onnitteluista!

  VastaaPoista