6. maaliskuuta 2011

Pizza sunnuntai

Moni on saanut nauttia tänään aivan ihastuttavasta auringon paisteesta ulkosalla. Sää on ollut mitä mainioin mäenlaskuun näin laskiassunnuntain johdosta. Mekin olimme aamutuimaa kylätoimikunnan järjestämässä laskiasriehassa, jossa lapset ja aikuiset saivat laskea pulkkamäkeä, hiihtää juuri auratuilla laduilla, käydä koira-tai hevosajelulla, paistaa makkaraa tai syödä sitä perinteistä hernekeittoa. Kiva oli viettää aamu ulkona, jotenkin antoi taas virtaa kovasti koko keholle ja sielulle:-)Näin laskiaisena olisi pitänyt leipoa laskiaspullia perheelle, mutta mutta.... olen kohta nelisen viikkoa yrittänyt syödä vähemmän hiilihydraatteja, joten päätimme yhteistoimin olla leipomatta laskiaspullia. Lauantaisin on ollut herkuttelu päiväni, joten edellisenä iltana tuli jo tarpeellinen hiilariannos saatua. Jotain kuitenkin täytyi tehdä niinpä päätimme tehdä pizzaa, jonka teimme koko perheen voimin. Pizza pohjasta tuli karppi versio ja täytyy sanoa, että enpä ole syönyt niin maukasta pizzapohjaa kuin tässä pizzassa oli.  Pizzan nimikin oli hauska, Vyötärön metsästäjän pizzapohja:-) Suosittelen muillekin kuin karppajille. Ohje on Karppaus.info sivuilta.Maukasta sunnuntai-iltaa teille uusille ja vanhoille lukijoille:-) Ihan ällikällä olen lyöty, kun huomasin lukijoita olevan jo yli sata. Kiitos teille kaikille tästä ja eiköhän kohta olisi arvonnan aika! Onhan blogigin tuota pikaa kaksi vuotias:-)

Halauksin,

 

7 kommenttia:

 1. Minäkin olen välttänyt hiilihydraatteja parin viikon ajan. Ihan hyvältä on tuntunut. Paino tippui heti 2 kg. Nyt ei enää ole tippunut. Toki lähtöpaino oli ihan normaalin rajoissa, niin silloin se painokaan ei niin nopeasti tipu. Mutta jospa pääsisi eroon jatkuvasta karkin mussuttamisesta. :)

  VastaaPoista
 2. Tuota pizzapohjaa täytyykin kokeilla! Just perjantaina lapset kyselivät koska taas tehtäis ite pizzaa. Mä en ole millään vähähiilihydraattisella, mutta yritän katsoa tarkkaan mitä syön ja syödä keveämmin. Ketoosidieetti tosin kiinnostaisi...

  VastaaPoista
 3. Heidi: Olen myös huomannut, ettei kilot kovin nopeasti karise. Olen nyt saanut sellainen 3-4 kg pois ja pari kiloa vielä pitäisi saada pois, niin sitten olen tyytyväinen. Painonpudotus ei ole helppoa, välillä vaaka näyttää lisäkiloja ja välilllä taas huimasti laskua. Eiköhän se muutama kilo vielä tässä lähde. Tsemppiä sinulle tavoitteeseen.

  Pinky: Pizzapohja on hyvää, vaikka ei olisikaan vähähiilihydraattisella, meilläkin esikoinen tykkäsi kovasti pizzasta. Olen jotakin tuosta ketoosidietistä lukenutkin, se on aika mielenkiintoinen juttu! Mukavaa alkanutta viikkoa:-)

  VastaaPoista
 4. Meillä tehtiin eilen juuri samaisella ohjeella pitzaa ja täytyy kyllä kans sanoa, että todella hyvää oli!:)
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Pitää kyllä joskus kokeilla tuota pohjaa, kiitokset ohjeesta!
  Mukavaa viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
 6. Hih, hauska nimi pizzapohjalla, resepti vaikutti niin herkulliselta että sen oli pakko olla huisin hyvää :)

  Mukavaa iltaa :)

  VastaaPoista
 7. Johanna: Kiva kuulla, että sielläkin karppaillaan:-) Pohjasta tuli yllättävän makoisaa ja varmasti teen uudelleen. Tänään oli kokeilussa mutakakku ja hyvää tuli!

  AnnaO: Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

  Sari-vs: Joo huippu hyvä nimi on pizzapohjalle keksitty, suosittelen kokeilemaan:-) Ehkä se kadetettu vyötäröni tulee näkyviin pizza kerrallaan!

  VastaaPoista