11. maaliskuuta 2012

Aamukahvi lopussa!!!

Mikä onkaan kamalinta aamulla, kun unensekaisin tuntein huomaa kahvipuruja olevan jäljellä niin vähän, että kahvia saa keitetty vain vajaan kupillisen...
Ja tämä vajaa kupillinen piti jakaa vielä rakkaan mieheni kanssa.
Aamu ei vaan käynnisty, jos ei saa vähintään yhtä isoa kupillista kahvia. Saa nähdä miten tämä päivä lähtee käyntiin.

(näistä GG:n kupeista aamukahvit yleensä hörpitään, mutta ei tänä aamuna.. Nyyh!)

Valoisaa viikkoa!

Halauksin,

9 kommenttia:

 1. Juuri ajattelin tänään tuota tilannetta, kun laitoin kahvinporoja keittimeen. Porot olivat loppumaisillaan ja heti piti varmistaa onko uusi paketti jo ostettu. Meillä on sellainen hassu tapa, että heti kun viimeinen paketti avataan, lisätään kauppalistaan kahvi ja se ostetaan hetimiten...meillä ei varmaan selvittäisi ilman kahvia :). Todella ihana tuo sinun valkoinen kaappisi ja ihanimpia astioita vielä sisällä...aina ihastuttavat GreenGatet...etenkin nuo pienikukkaiset ovat yhdet suosikeistani. Koittakaa selvitä tai tehkää aamulenkille johonkin kahvilaan, jos mahdollista :)

  VastaaPoista
 2. Oivoi. Toivottavasti päivä lähtee nousuun ja saat pian kahvia jostain! Vaikka huoltoasemlta =D

  Itse jouduin lopettamaan kahvin juonnin, koska kahvilla on ollut yhteys migreenipäänsärkyihin =(

  VastaaPoista
 3. Voin kuvitella tilanteen:(
  Meillä ei kahvi lopu... Emme edes juo kahvia, jos olemme vain meidän perhe. Kuitenkin sitä ostettaan aina kun on tarjouksessa. No meillä on melkein joka ilta joku kylässä, eli kyllä sitä toisaalta kuluukin :)

  Onneksi sunnuntaisin on kaupat auki. Nyt kauppaan ja kahvipakettia hakemaan... saatte päivän käyntiin ;)

  Nuo GG:n kupit on NIIIN ihania. Tein itse tilauksen torstaina ja odottelen innolla, että ekat GG:t kotiutuu :)

  VastaaPoista
 4. Olisit tullu hakemaan naapurista poroja!

  VastaaPoista
 5. Voin vain kuvitella tunteen! Itse juon teetä, mutta jos en sitä aamuisin saa, niin eihän se päivä lähde käyntiin ei sitten millään. Suloisia gg:n kuppeja sinulla, kyllä niistä varmasti kahvikin maistuu aina taivaalliselta:) Mukavaa sunnuntapäivää sinulle kaikesta huolimatta!:)

  VastaaPoista
 6. Tuo olisi kyllä kamala tilanne aamulla, ei lähtis mun päivä käyntiin. Yleensä ostankin kahvia heti useamman paketin jemmaan...

  Kivaa viikkoa!
  -k-

  VastaaPoista
 7. Kahvia on nyt hankittu kaupasta ja aamukahvit on turvattu joksikin aikaa:-) Kauppalistaan merkitseminen heti kahvinloputtua olis ihan viisasta, mutta meidän kauppalista tehdään aina juuri ennen kauppaan lähtöä ja siinä kiireen keskellä yleensä kahvi unohtuu.

  VastaaPoista
 8. Ei todellakaan mikään mukava tunne! Meillä taas yleensä maito saattaa olla loppu juuri silloin, kun olisi sitä kahvikupillista tarvinnut eniten! Ja kahvia en kyllä millään saata juoda mustana.

  Voi kun kaunis kaappi! GG:n kupit sopivatkin sinne juuri sopivasti. ;) Minulla ei vielä ole mitään GG:n tuotteita, hitaasti olen alkanut lämmetä Dora- astiastolle. ;)

  VastaaPoista