27. lokakuuta 2012

Täällä hieman fiilistellään!

Piilossa ollut joulufiilis hiipi sydämeeni eilen iltapäivällä nähdessäni työpaikan ikkunasta leijuvan lumihiutaleita hiljakseen maahan. Ensimmäinen reaktio oli että olen auttomasti myöhässä tulevan joulun suunnittelusta. Tämä oli korjattava samantien työpäivän päätteksi, joten pyyhälsin lähimpään kauppaan ostamaan uusinta joululehteä, joka kädessä suunnistin kotia kohti.
Kynttilöiden ja takkatulen loisteessa tunnelmoin tulevaa joulua.
 
Ensimmäisiä jouluisia tuoksuja ja makuja tulvi kotiimme muutama viikko sitten, kun löysin Kinuskissan sivuilta piparkakkupojan omppupiirakka -reseptin. Tätä testattuani koti täyttyi ihanan jouluisesta piparkakun tuoksusta ja makukin oli aivan mahtava.
 
Joulufiiliksen voi kohta vähäksi aikaa pistää nurkkaan, sillä olemme lähdössä perheen kanssa lomailemaan lämpimän auringon alle. Huh jännittää suunnattomasti, ensimmäinen ulkomaanmatka meidän pikkuneidin kanssa.
 
Lumista viikonloppua!
 

5 kommenttia:

 1. Voi namskis, ohje kuulostaa taivaalliselta!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa herkulliselta :P
  Voi te pääsette lämpimään, mukavaa reissua teille!

  VastaaPoista
 3. Herkkua kerrassaan! Näin myöhään vuodesta ei saa omasta omenasadosta tehtyä. Pitää kääntyä kaupan omenoihin.

  VastaaPoista
 4. Minullakin on ollut ja on ehkä vieläkin joulufiilis hiukan kadoksissa, ootan jo kumeisesti kun äippä tulee Suomen reissultaan parin viikon päästä ja tuo minulle kaikki ilmestyneet joululehdet tältä syksyltä, ehkä minulle käy niinkuin sinulle..? =)
  ps. mihin olette lähdössä reissuhun?

  VastaaPoista
 5. Pikku hiljaa joulumieli alkaa hiipiä, tuo tuleva loma hiukan tätä sekoittaa. Lähdemme Lanzarotelle parin päivän päästä.

  VastaaPoista