2. heinäkuuta 2009

Synttäreitä järjestellessä...

aika kuluu kuin siivillä. Vietämme tulevana lauantaina Danielin 3-vuotis syntymäpäiviä. Oikea synttäripäivä on vasta 15.7, mutta kun meille on tulossa maanantaina 16 lavaa tai siis säkkiä pihakiviä, niin täytyy pitää synttärit ennen sitä. Tänään olen valmistellut jo kakku pohjia ja tehnyt minttudomino -pätkis kakkua eli juustokakun tyylinen luomus. Se on ihan älyttömän hyvää, vie kyllä kielen mennessään:-)

Tilasimme synttäreille ensimmäisen kerran ilmapallokeskukselta vaaleansinisiä ilmapalloja täytettynä. Huomenna nuo pallot meille sitten saapuu, mutta kun ilmapalloja tilattiin 50 kpl, niin eihän ne tavalliseen henkilöautoon mahdu. Onneksi kaupansetä oli mukava ja lupautui tuomaan nuo ilmapallot pakettiautolla. Alunperin ilmapalloja tilattiin 100 kpl, kun netissä ei saanut mitenkään valittua pienempää määrää. Onneksi saatiin neuvoteltua kaupansetän kanssa myös tästäkin.

Nyt sitten toivotaan, että lauantaina ei sataisi vettä. Muuten saa olla pilvistä eikä hellettä tarvitse olla, mutta kunhan ei sada.

Muutama viikko sitten rakentelimme tällaisen pöydän terassille mieheni kanssa. Nyt pitäisi hieman pöytää sisustaa ja jostain kun löytäisin sopivan kokoisen ja kivan näköisen vadin, jossa voisin esim. huuhdella vihanneksia ym. sillä tässä pöydällä on hyvä tehdä ulkona ruokaa. Grilli vaan pöydän viereen, niin sanottu pihakeittiö on valmis.Saunan puoleinen terassi meillä on valmis, ainut on että aidan maalaus puuttuu. En ole ehtinyt ottamaan tuoreempia kuvia, mutta tässä kuvassa hieman aidanpätkääkin jo näkyy.

Huomenna se sitten alkaa, nimittäin kesäloma. Jihuu!! Mutta nyt täytyy kammeta nukkumaan, että jaksaa huomenna viimeisen työpäivän.

3 kommenttia:

  1. Paljon olette ehtineet! Hyvää lomaa ja onnistuneita synttäreitä! Meillä on virallinen päivä tänään ja juhlat pidetään joskus myöhemmin kun huvilaprojektia antaa niihin mahdollisuuden.

    VastaaPoista
  2. Vau mikä määrä ilmapalloja..
    kauniin pöydän olette tehneet ja aidan kanssa

    VastaaPoista