25. helmikuuta 2010

Jännittää...

...nimittäin huominen, kun Daniel joutuu sairaalaan kitarisaleikkaukseen ja samalla hänelle laitetaan putket korviin. On ollut sen verran paljon korvatulehduksia meidän perheessä, joten leikkaus oli melkein väistämätön toimenpide. Toivottavasti leikkaus menee hyvin, äitiä taitaa jännitää eniten. Daniel taas odottaa pääsyä leikkaukseen malttamattomana, kun tietää saavansa tämän jälkeen jätskiä ja mehujäätä:-) Luin eilen sairaalasta saamaa kirjettä, jossa kerrottiin, "kun lapsi herää, tarkkailaan häntä pari tuntia ja tämän jälkeen lapsi pääsee kotiin lepäämään". Silloin kun minulta on aikoinaan leikattu kitarisat, jouduin olemaan pari päivää sairaalassa. Toisaalta ihan kiva kun pääsee samantien kotia, eikä tarvitse jäädä sairaalaan. Saa nähdä miten kipeäksi Danielin kurkku tulee, mutta ilmeisesti lapset toipuvat nopeasti, näin ainakin uskon.

Tällaisen hengari päällisen ompelin viikonloppuna. Testailen samalla isoa kuva kokoa, niinkuin monet muutkin ovat omissa blogeissaan testailleet, niin pitihän sitä itsekkin kokeilla. Aika hauska tämä iso kuva koko.Ihanaa loppuviikkoa!

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä teille! Aina se jännittää vaikka olisi kuionka "rutiinileikkaus". Toivottavasti poika ei kipuile ja paraneminen sujuu hyvin. Kiva huppu henkarilla!

  VastaaPoista
 2. Kyllähän se aina jännittää, kun lapselle joku operaatio tehdään. Kunpa sitä voisi ottaa sen lapsen paikan ja kärsimykset... Mutta toivotaan, että leikkaus sujuu hyvin ja auttaa korvakierteeseenkin.

  Tsemppiä kovasti!!!

  P.s. Ihana henkari!!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anis ja Päivi. Leikkaus meni hyvin, mutta sen jälkeen iski pojalle kova kuume + 40 ja yskä sekä korva alkoi vuotamaan. Onneksi pikkuhiljaa alkaa pojan vointi olemaan parempi.

  VastaaPoista