3. huhtikuuta 2011

Reikä seinässä

Lautashyllyn osto ja sen tulo kotiimme vaati pienen pienen remontin keittiössämme, jotta saisimme sen nätisti asettumaan seinälle. Edellisestä keittiö remontista ei ole kulunut vuottakaan, mutta jos joku muistaa jäin vielä harmittelemaan keittiössä avohyllyjen alapuolelle jäänyttä kaakelia ja pistorasiaa. Pisorasia jäi niin väärään paikkaan ja silloin ei vaan älytty sitä poistaa. Nyt nämä murheet ovat poissa ja seinässämme on reikä! Eihän se kaakeli helposti irronnut seinästä ja arvatkaa tykkäsikö mies tästä!Viikonloppuna sain myös maalattua komuutin ja nyt se on aivan ihku, sekin asettui meidän keittiöömme. Olen kyllä ihan täpinöissäni ja odotan innolla keittiömme valmistumista. Keittiö kuvia tulee myöhemmin, kunnes saamme reijän peitettyä ja hyllykön seinälle.

Pitihän sitä hieman herkutella tämän kaaoksen keskellä karppaajan mutakakulla.Sateista, mutta keväisempää viikonalkua!

Halauksin,

2 kommenttia:

  1. Hei! Olipa hauska lukea että muillakin hankinnat joskus aiheuttavat suuremmankin ruljanssin, miehen iloksi! Heh! Jään innolla odottamaan lopputulemaa.

    VastaaPoista
  2. Joo mies tykkää näistä mun hankinnoista:-) Nyt on jo reikä paikattu seinästä, joten kohta saa seinä maalia pintaan. Eiköhän viikonloppuna ole jo melkein valmista.

    VastaaPoista