17. kesäkuuta 2012

Juhlahumua ilmassa

Blogi kirjoitukset ovat viime aikoina jääneet huonolle hoidolle. On pitänyt laittaa asioita tärkeysjärjestykseen ja blogi ei niistä ole ollut ykkös sijalla. Toki en ole unohtanut teitä lukijoita, vaan potenut huonoa omaa tuntoa siitä, etten ole yksinkertaisesti ehtinyt koneelle tai kuvaamaan mitään sellaista, mikä blogiini kehtaisi/haluaisin julkaista.

Näin kesän tullessa, tulee varmasti monille kutsuja erilaisiin juhliin, näin on myös käynyt meille. Juhlia juhlien perään, mutta yhdet niistä ovat meille tärkeimmät nimittäin esikoisen 6-vuotis synttärit. Tänä vuonna synttäreihin ei ennätä valmistautua yhtä hyvin, mitä vuosi sitten kotona ollessani.
 Kaverisynttäreille olen tehnyt maailman yksinkertaisimmat kutsukortit. Printtasin koneella tehdyn tekstin siniselle/harmaalle paperille, jonka käärin rullalle ja lopuksi vielä sidoin juuttinarulla. Kutsut ovat jo valmiina jaettavaksi kavereille! Kaverisynttärit tullaan viettämään muualla kuin kotonamme, voitte uskoa että olen näistä ihan innoissani. Toivottavasti lapsetkin tykkäävät tulevasta...
Tänä vuonna sukulaisten/kummien kutsut lähtivät laiskasti tekstiviestinä. Anteeksi tekstiviestin saaneet.....


Loppuun laitan kuvan, jota itse ihmettelen suunnattomasti. Äitini toi minulle pari viikkoa sitten kukan, jota hän pyysi hoitamaan hyvin (olen maailman surkein sisäkukkien hoitaja). Olin ihan varma etten saa kukkaa pidettyä hengissä viikkoakaan, mutta miten kävikään. Kukka alkoi kukkimaan ja nyt siinä on kolme isoa kukkaa ja uusia nuppuja tulossa! Ehkä toivo elää minussakin, täytyy koputtaa puuta:-)Sateen täyteistä maanantaita!

Halauksin,

4 kommenttia:

 1. Kaunis kukka, en ole tuollaista aikaisemmin nähnyt.
  Hienot kutsuthan sinä olet tehnyt, ihan turhaan niitä vähättelet.
  Toivotaan että saadaan aurinkoa tähän sateen lomaan. Töihin täälläkin olen lähdössä, mutta halusin herätä ennen muita, jotta saan rauhallisen hetkeni. Mukavuutta päivääsi!

  VastaaPoista
 2. Äskettäin itsekin hoitovapaalta töihin palanneena huomaan että aikapula vaivaa..kiva kuitenkin kun jaksat edes välillä päivitellä ihanaa blogiasi. Aurinkoista kesää teidän perheelle!
  T. Tilda S.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset mahtavasta kutsusta! Täällä jo kuumeisesti odotellaan juhlia!

  VastaaPoista
 4. En minäkään ole aikaisemmin törmännyt moiseen kukkaan, vielä kun tietäisi kukan nimen niin voisi lueskella tarkempia hoito-ohjeita. Heräsin myös tooodella aikaisin tänään, ei saanut jostain syystä nukuttua. Hiljaiset/rauhalliset aamut ovat kyllä ihan parhaita. Kiva että sielläkin on saatu herättyä rauhallisesti. Ja olkaa hyvät kutsusta! Kyllä täälläkin pieni poika odottaa synttäreitään malttamattomana. Aurinkoista viikkoa!

  Tilda S: Näillä eväillä yritän blogia päivittää eli silloin kun ehtii aikapulan vuoksi. Haikeana muistelen viime kesää, kun oli aikaa tehdä vaikka mitä! Aurinkoista kesää myös sinne:-)

  VastaaPoista