9. marraskuuta 2013

[Lights from Granit]

Tähän aikaan vuodesta on ihana laittaa kotiin lisävaloja, jotta pimeys ei tuntuisi niin inhottavalle, vaikka todellisuudessa eihän sitä pimeyttä saa piilotetta lisävaloillakaan. 
Viime koulutusreissullani Helsingissä käväisin pikaisesti katsastamassa Granitin tarjontaa. Se on kyllä ihana kauppa, kaikkea kivaa tarjolla. Käykäähän tutkimassa heidän nettisivujaan täältä, jos ette vielä ole käyneet Ruotsiin Granit on jo saanut nettikaupan, mutta valitettavasti ei vielä Suomeen. 
Mukaani lähti ihana LED-valosarja, joka nyt mukavasti valaisee illan pimeyttä kodissamme:-)

huomasin jälkeen päin, että kuvassa oleva tähti on kaatunut sivuttain:-))

Mukavaa isänpäivä viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvältä tuo valosarja, kivasti tuo valoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi valot näytti liian kirkkaille mutta nyt olen jo tottunut ja näyttää todella hyvälle:)

   Poista
 2. Oih, ne näyttää kauniilta! Sääli, ettei niitä ollut jäljellä, kun me kävimme visiitillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin myös aikaisemmin valoja kyselemässä mutta silloin oli loppu. Muutama viikko sitten heille tuli uusi satsi valoja ja heti nappasin omani:D

   Poista
 3. Granit on kiva kauppa ja kivoja tuotteita pullollaan. Yksi mun suosikkituote on ollut niiden valkoinen tussi. Oon runoillu jo vaikka mitä tekstejä sillä lasipurkkeihin ja muihin pintoihin! Seuraavaksi ajattelin piirrellä meidän lasisiin välioviin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiva kauppa on ja kaikkea kivaa tarjolla. Valkoinen tussi löytyy myös ja mustaa havittelen seuraavaksi. Kuulostaa kivalle idealle, ja varmasti lopputulos huikea:)

   Poista