19. kesäkuuta 2009

Päivänvarjo

Vihdoinkin ne rantautuivat myös Suomeen eli Riviera Maisonin päivänvarjot, olin tilannut sellaisen jo aika päiviä sitten ja niiden tulo Suomeen jostain syystä vain kesti ja kesti. Nyt olen päivänvarjon onnellinen omistaja.Kohta käännämme auton nokan kohti mökkiämme, johon menemme viettämään perheemme kanssa juhannusta. Ikkunasta kun ulos katselee, niin ei näytä ilma kovin lämpimälle. Onneksi ei ainakaan vielä sada, mutta illalla se on ilmeisesti sadettakin luvannut. Toivottavasti säätiedotus ei sen kohdalla pidä paikkaansa. Nyt vielä viimeiset tavarat lähdettävä laittamaan kasaan ja ehkä ne pilkkihaalarit, jos siellä ei tarkenekkaan... Joten toivotan kaikille lukioille oikein ihanaa ja rentouttavaa juhannusta.6 kommenttia:

 1. Heissan

  Täältäpä löytyi söpöinen blogi. Ethän pahastu, jos lisään sinut blogilistalleni? Jotta muistan tulla toistekin vierailulle...

  Ihania kuvia sinulla ja ihanaa kun sinulla on poika, näkee vähän vaaleansinistäkin, kun melken kaikilla on tyttöjä ja ruusunpunaisia unelmia... :)

  Aurinkoista kesää,
  Mia

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mia kommentistasi ja tervetuloa blogiini. Mielelläni saat lisätä minun blogini blogilistallesi.

  Täytyykin tulla vastavierailulle:-)

  VastaaPoista
 3. Hei, tulin heti katsomaan blogiasi! Hauskaa, että otit yhteyttä, sillä päivittäin ohi liikkuessani ihastelen taloanne, verhojanne ja nyt tuota aurinkovarjoa. Olen suunnitellut tulevani sinua tervehtimään! Täällä Mummit odottavat...

  VastaaPoista
 4. Hei, samaisella asialla minäkin. Huomasin Nooran blogista sinut ja lähdin jäljittämään ja vielä te olette naapureita mikä sattuma ! En ole ihan naapuristasi mutta aikas läheltä minäkin. Kysyn myös lupaa blogisi linkittämiseen, kaunista kerrassaan !

  VastaaPoista
 5. Noora, tervetuloa piipahtamaan kylässä, ihana tietää että Mummeja saa niinkin läheltä kotia. Olen pidemmän aikaa päivitellyt, kun en saa niitä mistään Mikkelistä. Tämä oli päivän paras uutinen.

  Anne, kiva kuulla että asustelemme mekin lähellä toisiamme. Tervetuloa uudelleen blogiini, joten tottakai saat linkittaa blogini. Täytyykin tulla sinunkin blogiisi vastavierailulle.

  VastaaPoista
 6. jäi vielä samnomatta että samanlainen päivänvarjo meidän pihamaalla, vihdoinkin :)

  VastaaPoista