24. tammikuuta 2010

Valkoinen maalipensseli heiluu vinhaa vauhtia

Ulkona paukkuu paukku pakkanen, joten on keksittävä jotain tekemistä, kun ulos ei kunnolla pääse. Aloitimme maalaamaan kattopaneelit valkoiseksi. Meillä on katossa valkokuulto vahalla käsitellyt paneelit, mutta kohta neljä vuotta täyttävät paneelit alkavat hieman tummumaan ja punertumaan. Maalipensseli iskeytyi ensimmäiseksi Danielin huoneeseen, jossa on myös tarkoituksena maalata samalla seinät. Tällä hetkellä seinät ovat vaalean siniset, tuleva väri on vielä hakusessa. Daniel itse haluaisi mustan Batman huoneen, mutta katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. Tässä hieman havaintoa vanhasta.En malta odottaa lopputulosta! Onhan siinä aika iso urakka maalata kaikki paneeli pinnat valkoiseksi. Olisiko se niin, että hiljaa hyvä tulee:-)
Kirpakkaa pakkaspäivää lukijoille!

4 kommenttia:

 1. eksyin tänne jonkin toisen blogin kautta..
  samoissa puuhissa ollaan meilläkin,eli valkoinen maalipensseli heiluu.. maalataan hirsiseiniä ja panelikattoja neljä vuotta vanhassa talossa..
  meillä kaikki oli ennestään valkolakalla käsiteltyjä. syksyllä alotettiin urakka ja nyt mennään viimesessä huoneessa..

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, kun löysit blogiini.Ompas kiva kuulla Maikku, että olette viettäneet syksyn samoissa puuhissa kuin me. Todella pitkälle ajalle kuulostaa, mutta eiköhän tuo ole sen arvoista!

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Täällä ollaan pohdittu saman urakan aloitusta, mutta mietityttää tuleeko tasaista jälkeä? Meillä kans kuultovalkoinen ja tummunut jo ikävästi. Hyvältä näyttää ainakin teidän katto, mikä maali ja onko aivan mahdoton tehtävä saada tasaista jälkeä?
  Olen vakiolukija, kommentointia ei vaan tule "harrastettua"! Teillä on niiin kaunista! Iloista kevättä! T. Virpi N

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis koti teillä! Ekaa kertaa poikkesin ja tulen varmasti uudemmankin kerran. :)
  Meillä myös maalisudit heiluvat uudessa talossa; kaikki alakerran katot ja lattiat maalataan. Kovaa ja hidasta hommaa.. huh! Mutta onneksi kovin antoisaa. :)

  VastaaPoista