15. helmikuuta 2010

Täällä sairastellaan + ompeluitani

Kolmas päivä jo kovaa kuumetta ja ihan älytön yskä sekä nuha Danielilla. Huomiseksi saatiin vasta lääkäriaika, tänään on jo korvaansakkin valitellut, joten olisikohan korvatulehdus taas kerran! Sairastelusta huolimatta Daniel yrittää olla todella reipas ja se saa äidin melkein kyyneliin. Voi kun paranisi äkkiä. 

Danielin huoneen maalaus on saatu onnellisesti loppuun. Katosta tuli ihanan valkoinen ja seinistä "ajopuun" värinen (maalin värin nimi oli ajopuu). Uusi tai siis "vanha" pöytä on tulossa matkahuollon kautta tällä viikolla Danielin huoneeseen, sekä ompelin uuden sängyn peiton. Verhot tarvitsisi vielä loihtia ikkunaan sekä hankkia lisää säilytystilaa, sitä kun ei ole koskaan liikaa. Myös uusi Mailegin pupu on matkalla postissa kotiimme.


Ompelukone on pitkästä aikaa hurruutellut täysillä, en tiedä johtuisiko kenties tästä valoisuudesta ja sen tuomasta energiasta. Danielin serkkupoika Jonne sai viikonloppuna uudet tossut, kun minä kummitäti innostuin tällaiset loihtimaan.



Seuraavana työjonossa on olohuoneen sohville uudet peitot. Lisäksi olen ommellut eri paikkoihin pussukoita, jotta tavarat olisivat välillä ojennuksessa. Vessaan ompelin vessapapereille ihkun vaaleanpunaisen kassin.



Ihanaa päivän jatkoa!


9 kommenttia:

  1. Suloinen vuode odottaa nukkujaansa.
    Minusta on niin kiva täällä katsella kuinka lastenhuoneisiinkin panostetaan.
    Uskon, että lapsetkin nauttivat kauniista ympäristöstä.

    Voi noita pikkuruisia tossuja.
    Ihanat <3

    VastaaPoista
  2. Ihania ompeluksia! Pikaista paranemista potilaalle :-)

    VastaaPoista
  3. Voi oletkos tietoinen että olet ihan mahdottoman hyvä käsistäs kun ompelet tuollaisia juttuja.
    Ihan silmä lepää katsoa noita töitäsi.
    Tiina

    VastaaPoista
  4. Kauniita ompeluksia kaikki! Suloiset tossukat!!

    VastaaPoista
  5. Harmi kun siellä sairastellaan :( Pikaista paranemista!

    Kauniita ompeluksia olet saanut aikaan, peitto ja tossut aivan hurmaavat! Täällä on tänään myös ompelukone surissut, kevät se täälläkin sen vissiin saa aikaan....

    VastaaPoista
  6. Pikaista paranemista! Aivan ihana peitto! Kiitos hyvästä vinkistä, minulla on tuollaista pallokangasta ja mietin mitä sille kaveriksi, valkoinen on siinä juuri oikea raikas kaveri! Tossut on niin söpöt!

    VastaaPoista
  7. Kiitos ihanista kommenteistanne, on aina ilo lukea niitä. Pikku potilas on edelleen kuumeessa ja tänään saimme myös tietää, että korvatulehdushan siellä meidän pientä vaivaa.

    VastaaPoista
  8. Ihana pojan huone ja kivoja ompeluksia! :) Paranemisia potilaalle! =)

    VastaaPoista
  9. Ihana huone ja niin kovin kodikas :)
    Tossut on super suloiset olet taitava, noissa tarvitaan näppäriä sormia!
    Harmi että pienokainen sairastaa toivottavasti saa pian apua ja äidille paljon voimia.

    Marie

    VastaaPoista