6. huhtikuuta 2010

Tauko loppui

Jo tulikin pidettyä huima väli tästä blogimaailmasta. Kuukausi on vierähtänyt todella nopeasti ja kaikkea on sillä aikaa tapahtunut. Niistä kerron teille hieman myöhemmin. Lomailtu on kohta kaksi ja puoliviikkoa perheen kanssa, täytyy sanoa, että tuli tarpeeseen. Nyt on akut ladattu koko perheellä, joten nyt pitäisi jaksaa seuraavaan lomaan.

Meillä on pieni keittiö remppa menossa parhaillaan. Puramme muutaman kaapin ja laitamme hieman uutta pöytäpinta-alaa sekä meillä jäi rakentamisen aikaan hankkimatta upotettava mikro, joten sekin saadaan uusittua samalla. Meillä oli keskellä keittiötä saareke, jota tulemme muuttamaan niin, että keittiöstä tulee ns. U-muotoinen. Keittiösuunnittelija tulee torstaina mittailemaan tarvittavia osia. Joudumme elämään noin 4-6 viikkoa tämän kaaoksen keskellä, sillä toimitusaika tuotteille on hurjan pitkä.Olen ommellut Greengaten tilkuista olohuoneen sohvalle uuden peiton. Toinen peitto odottaa inspiraation iskemistä. Kankaat on jo hankittuna.Postimies "Pate" toi meille tänään uuden ihanan valkoisen läppärin. Nyt onnistuu bloggailu ympäri kotia, olen aivan innoissani. Aikaisempi pöytäkone on reistaillut vähän väliä. Sen toimivuudesta ei enää ottanut selvää. Kone saattoi sammua ihan yht'äkkiä ja teki kaikenlaisia maagisia juttuja. Vielä se mellä on varakoneena. Laittelen seuraavalla kerralla koneestani kuvan :-) Nyt ei tarvitsisi muuta kuin uuden kameran. Ehkä sekin tässä lähiaikoina tulee hankittua.

Ihanaa sateista illanjatkoa lukijoilleni!

 

6 kommenttia:

 1. Jäänpäs odottelemaan valmiita kuvia keittiöstä:-)) ihanan peiton olet ommellut! Mukavaa keskiviikkoa:-)

  VastaaPoista
 2. Niin makee tuo peitto!!
  Ajattelin juuri eilen, että pitäis hakea tilkkukankaita, jotta pääsisi ompelemaan.
  Taidampa kopsata sinun täkistä nuo kivat reunat omaani ;D

  VastaaPoista
 3. Arja, odotan itse myös innolla keittiön valmistumista, mutta sinne on vielä piiiitkä aika.

  Kiitos Marianne! Ole hyvä vain, saat kopsata reunat:-)

  VastaaPoista
 4. Peittosi on oikea taidon näyte !! Remontit on kiva aloittaa mutta se odottaminen, on siinä se kurjin juttu, mutta kuten sanotaan hyvää kannattaa odottaa ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anne!
  Näinhän se on, että odottajan aika on pitkä. Reomontti on ollut reilun viikon verran käynnissä, mutta aika tuntuu kuitenkin jo ikuisuudelle.

  VastaaPoista
 6. Voimia remonttiin, lopputulos varmasti palkitsee. Tilkkupeitto on niin ihana!! Kerrassaan suloinen!

  VastaaPoista