14. heinäkuuta 2010

Lisää kuvia keittiöstä

Keittiö valmistui juuri ajallaan, paitsi yksi ovi jää puuttumaan ennen lauantaita, kun vietämme Danielin synttäreitä. Tässä muutama kuva valmiista keittiöstä.
(kuvassa näkyy se puuttuva ovi alhaalla)

Teimme keittiöön seuraavat muutokset. Purimme erillisen saarekkeen ja teimme yhtenäisen pidemmän U-muotoisen keittiön. Keittiötasot ovat siis kokonaan uudet. Purimme yhden yläkaapiston ja lisäsimme avohyllyt tilalle. Maalasimme keittiön valkoisella Tikkurilan Lumi maalilla. Poistimme jääkaapin puoleiselta seinältä ison keittiön kaapiston ja laitoimme seinään helmipaneelia sekä uuden pienemmän hyllyn. Kuva tuosta jäkääpin puoleisesta muutoksesta edellisessä postauksessa, joten en viitsinyt enää tähän samaa kuvaa laittaa. Laitoimme helmipaneelia myös keittiö alakaapistojen päihin sekä koko keittiöön kiertämään jalkalistat. Jalkalistoja ei aikaisemmin keittiössä ollut.

Tänään yritin leipoa pikkuleipiä juhliin, mutta helle teki tepposen. Ei tullut pikkuleipien teosta mitään, sillä taikina meinasi sulaa kaulimen alla, saati sitten muotilla painetut pikkuleivät nostettua pellille. Laitoin taikinan yönyli ns. jäähtymään ja huomen aamulla uusi yritys. Jos ei onnistu, niin jää pääkallo pikkuleivät tekemättä, ja teen taikinasta ihan normi pikkuleipiä, missä ei tarvitse käyttää muottia apuna.

Jaksamista helteisiin kaikille, vaikka tuulettimet ovat kauppojen hyllyistä loppu:-)

12 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää! Onnistunut remontti! Viettäkää mukavat juhlat!

  VastaaPoista
 2. Tuli kyllä kaunis keittiö, ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana keittiö, niin valoisa!
  Meillekin tulee uuteen taloon U-mallinen keittiö, jossa saareke keskellä. Valkoiset ovet, ja tasot ovat massiivikoivua, joka on lämpökäsitelty ja öljytty. Keraamista allasta mietin myös laittaa ikkunan kohdalle, mutta en uskaltanut...ajattelin, että ikkuna on aika likainen, kun roiskuu vettä. Onko näin?
  Noi listojen laitot sokkeliin on hyvä idea - kiitos siitä! :)
  Tuo helmipaneli on myös tosi kaunis keittiöissä. Meille tulee helmipaneli kattoon eli täytyypä katsoa, jos sitä jää yli, niin jos vaikka keittiöön laitettaisi.

  -Miia-

  VastaaPoista
 4. Oi, ihana valkoinen keittiö :) Itse täällä maalailen keittiön oviamme ja odotan että mäin lopputuloksen kokonaisuudessaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne:-)

  Miia: kyselit roiskuuko vesi miten ikkunaan, kun allas on ikkunan edessä. Kyllähän siihen välillä roiskuukin, mutta en ole kokenut sitä ongelmaksi.Riippuu myös altaan syvyydestä, miten vesi sieltä roiskuu. Meillä on Ikean allas ja on suhteellisen syvä allas. Minusta on ihanaa, kun voi tiskatessa katsella maisemia.

  VastaaPoista
 6. Ihana valoisa ja kaunis keittiö tuli! Oikein onnistunut muutos! :)

  Tulin pitkästä aikaa vierailulle blogiisi, kun huomasin, että tauko on ohi. Kivoja juttuja löytyikin heti. :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 7. Moikka! Ihan älyttömän ihana keittiö!! Löysin juuri itseni blogiisi ja jään vakkari kurkkijaksi sivuillesi =)

  VastaaPoista
 8. Hei! Ihana keittiö! Mitkä työtasot teillä on?

  VastaaPoista