27. maaliskuuta 2011

Retkellä

Eilen lähdettiin pienelle retkelle Imatralle ystäväiseni kanssa ja päämääränä tietysti Sisustus country puoti. Olin saanut päähäni, että haluan keittiöömme lautashyllyn ja olin netistä selaillut ja löytänyt Imatran puodista kivan näköisen lautashyllyn, jonka ajattelin lähteä hakemaan kotiimme. Navigaattorin opastaessa meidät perille saavuimme vanhaan keltaiseen taloon, missä oli 15 eri huonetta täynnä kaikenlaisia ihanuuksia. Kumpikaan meistä ei ollut aikaisemmin käynyt puodissa, joten ihmetystä riitti kummakseen. Harmi kun itseltäni jäi kamera kotiin, niin en saanut paikanpäältä rapsittua kuvia nähtäväksenne.

Niin se vaan meni, että lautashyllyä ei reissulta lähtenyt mukaani:-( Livenä lautashylly ei näyttänytkään kivalle ja oli ehkä väärän värinen meidän keittiöömme. Jokatapauksessa tyhjjin käsin en tuolta reissulta lähtenyt, vaan mukaani lähti vanha komuutti ja astioita sekä ihka ensimmäinen Odd Mollyn paita. Järkyttävää, sillä olin mennyt yhtä lautashyllyä hakemaan, niin mukaani tarttuikin vaikka mitä kivaa.(komuutin väri ei siis tule olemaan kyseinen ruskea, vaan ihanan raikas valkoinen)

Pois päin ajoimme Lappeenrannan kautta. Siellä piipahdimme K&K:ssa, josta löytyi pientä kivaa kotiin vietäväksi. Päivä oli todella mukava, siitä Iso kiitos matkakumppanille!Parasta kaikessa tässä oli se, että kotiin tultua aukaisin tietokoneen ja katsastin lävitse uudet blogi päivitykset ja mitä löysinkään!! Myytävänä olevan lautashyllyn keittiöömme:-) Walkoisia unelmia -blogin pitäjä luopuu omastaan, joten se rantautuu meidän keittiöömme jossain vaiheessa.

Mahtavaa sunnuntaita lukijoilleni!

Halauksin,

6 kommenttia:

 1. Kohtalo siispä puuttui peliin :)

  Ihania hankintoja! En oo tiennytkään, että Imatralla on niin ihana puoti! Mulla on sukulaisia siellä, ja seuraavaksi kun täältä lännestä sinne lähetään, niin pitää ehdottomasti katsastaa paikka.

  VastaaPoista
 2. Kiitos matkaseurasta! Olipa hyvä tuuri tuon lautashyllyn kanssa. Ja tuo paita on niin kaunis, sopii sulle täydellisesti. Hyvä makutuomari ollut matkassa...

  VastaaPoista
 3. Heippa!

  Kivoja ostoksia teit, vaikket lautashyllyä ostanutkaan.

  Lautashylly lähtee sinulle alkuviikosta:)

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Kiitos shoppailu vinkistä, jos tulee vaikka imatran nsuunnilla liikuttua:)
  Kiva päivä varmasti, ja sitten vielä onnellinen kohtalo lautashyllyn kohdalla !

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana komuutti!!
  Lautashylly juttua lukiessa kävi mielessä, että jokuhan myi blogissaan. Mutta olit sen jo onneksi löytänyt:)

  VastaaPoista
 6. Teija: Kannattaa ihmeessä käydä seuraavan kerran, kun olette Imatralle menossa. Käymisen arvoinen paikka. Myös aikaa kannattaa varata.

  Noora: Kiitos itsellesi hyvästä matkaseurasta:-) Eikö ollutkin hyvä tuuri, onneksi en ostanut hyllyä matkalta. Paita on ollut kokoajan päällä ja tykkään siitä kovasti, onneksi oli hyvä makutuomari mukana.

  Walkoisia Unelmia: Kiitos hyvistä kaupoista! Lautashylly on maksettu ja odotan sitä kovasti saapuvaksi.
  Lumista maanantaita:-)

  Riitta: Lauantai oli kaikin puolin mahtava päivä, vaikka harmittikin aluksi, kun lautashylly ei vastannut toiveitani. Kohtalo puuttui toisiaan peliin ja nyt minulle on tulossa lautashylly lähipäivinä:-) Suosittelen Annen puodilla käymistä, on kiva paikka ja hyvä palvelu.

  Mia- Willa Oliviasta: Kiitos paljon! Tykkään itsekin komuutista, nyt täytyisi vaan käydä ostamassa purkki valkoista maalia.
  Onneksi löysin blogin, jossa lautashylly oli myytävänä.
  Kivaa alkanutta viikkoa sinulle:-)

  VastaaPoista