19. tammikuuta 2014

[Walk in closet]

Aika vain on rientänyt hurjaa vauhtia, ettei ole ennättänyt teille lukijoilleni edes jouluja ja uusia vuosia toivotella. Joten toivotankin oikein hyvää ja alkanutta tätä vuotta!
Tänään oli aivan mielettömän ihana keli tai siis ollut koko viikon ihanan aurinkoista ja kirpsakoita pakkasia. Tänään innostuin valokuvaamaan, kun kerrankin sitä valoa riitti. Otin kuvia sieltä täältä ja nyt ensimmäiseksi julkaisen kuvia vaatehuoneestamme, joka on melkein valmis näin kuuden vuoden jälkeen. Muutama juttu vielä puuttuu. Hiljaa hyvää tulee vai miten se nyt menikään:-)

Mieheltäkin löytyy vaatehuoneesta oma nurkkauksensa. 
Ihan kokonaan en ole vaatehuonetta itselleni vallannut:-)Mutta nyt takaisin pakastimen sulatuksen pariin. Keli on juuri sopiva tähän tehtävään.

See You!!
4 kommenttia:

 1. Upea vaatehuone ♥
  Hyvää alkavaa vuotta myös sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos AnnaO!
   Sinne myös ihanaa alkanutta vuotta:)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää! Mahtavan selkeää <3 Walk in closetista haaveillaan täälläkin, vaikka se tuntuukin melko saavuttamattomalta asialta, mutta ehkä jonkinlaisen nurkkauksen edes saan itselleni rakennettavaan vinttiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusi vuotta se kesti, ennen kuin tämäkin valmistui. Toivotan sinun projektille tsemppiä, varmasti saat yksilöllisen nurkkaukksen:)

   Poista