22. kesäkuuta 2009

Haaveiluja

Kävin viime viikolla White on White myymälässä ja näin tällaisen ihanuuden.

ilmeisesti tuo on tarkoitettu enemmän keittiöön, mutta mielestäni meille se sopisi leikkihuoneeseen tai ns. kakos olohuoneeseen. Luonnossa mielestäni kaappi/hylly näittää vielä suloisemmalta kuin kyseisessä kuvassa.

7 kommenttia:

 1. En aiemmin ehtinyt kommentoida: aivan ihastuttavan hurmaava päivänvarjo! Pitää pistää mieleen, josko sellainen sopisi huvilan terassille aikoinaan...

  VastaaPoista
 2. Onpa sinulla viehättävä blogi <3

  VastaaPoista
 3. Kiva hylly, sopii moneen paikkaan varmasti! :)

  VastaaPoista
 4. Tuo(kin) kaappi on kaunis ja tosiaan ehkä vielä kauniimpi kun se ihan livenä näkee :) Huomasin että teillä on muutamia samoja huonekaluja mm sohva, meillä vaan viime kesän mallistosta. Sohvaan olemme olleet todella tyytyväisiä joskaan sitä samaa ei voi sanoa lankkuruokapöydästä joka lähtee tällä viikolla takaisin kauppiaalle :( Olette myös maalanneet rappuset valkoisiksi kuten teimme muutama vuosi sitten mutta numerot jäivät laittamatta vaikka teetettynä jo onkin, ehkä sitten uuteen kotiin. Näyttää viehättävälle.

  VastaaPoista
 5. Vekarus: varjo on aivan ihana, sitä kyllä kannatti odottaa.

  Ainosofia: kiitos kommentistasi, täytyykin tulla vastavierailulle, kurkkaamaan blogiasi.

  Pieni Lintu: toivottavasti saisin tuon hyllyn hankittua. Se on juuri sellainen, joka sopisi moneen tarkoitukseen ja paikkaan.

  Peltoharju: Meillä taitaa olla samanlainen maku:-) Sohva on aivan ihana. Meillä on myös RM:n ruokapöytä, jossa oli halkeama, mutta silloin sen kuitenkin hankin. Voiko kysyä mikä teidän ruokapöytään tuli ja onkohan se mahdollisesti sama kuin meilläkin.

  VastaaPoista
 6. heippa- meillä on se Driftwoof pöytä ja siitä lohkeaa isoja lämpäreitä kannen reunasta ja jaloissa on syviä halkeamia ;(. Uusi tulee mutta ei sama, mikä pöytä teillä on ? Mietin välillä jos olisimme vaihtaneet merkkiä mutta katsotaan ja mietitään uusi pöytä kumminkin tulee mutta tuleeko meille käyttöön vai kuinka sen näyttää aika. Tuosta maku asiasta, kiistättä samaa mieltä :)
  terkuin Anne

  VastaaPoista
 7. Meillä on Stewart Islandin pöytä. Niissä myyjä sanoi jo ennen ostoa, että Suomen ilmasto tekee sen halkeaman, muissa maissa ei vastaavaa ole käynyt. Meillä on samaa sarjaa oleva sohvapöytä, mutta siinä ei halkeamaa ole tullut. Isommassa pinta-alassa, niin kuin keittiönpöydässä, tämä riesa tulee esiin.

  VastaaPoista