27. syyskuuta 2010

Kodinhoitohuone

Nyt on sairastelut takanapäin (pitää koputtaa puuta nopeasti), aika pienellä vaivalla meillä vesirokko menikin alta pois. No nyt se on sairastettu ensimmäisen kohdalla, saa nähdä missä iässä sitten tulevan "Eikan" kohdalla vesirokko sairastetaan. Kaiken sairastelun keskellä olemme remontoineet hieman kodinhoitohuonetta. Seinistä revittiin pois lasikuitutapetti, joka oli maalattu turkoosilla värillä. Uusi maalipinta  on vaalean harmaa (jossain valossa näyttää hieman violetille), tasot käsitelty valkoisiksi, niin kuin keittiössämmekin, sekä ylä kaappi otettu pois ja sen tilalle laitettu mieheni tekemä avohylly. Hyllystä tuli mielestäni ihana, vaikka mies ei todellakaan ole mikään puuseppä, mutta kelpaa minulle loistavasti. Hyllystä puuttuu vielä koukut, jotka laitan sitten jälkikäteen.

Tässä on remontinaikaisia kuvia, seinältä ollaan revitty jo lasikuitutapetti pois, ei näy aikaisempi turkoosi sävy.


Tästä seinältä otimme ylähyllyn kokonaan pois, harmi että siitäkään en ehtinyt ottaa kuvaa, kun kaappi vielä oli paikoillaan.Kodinhoitohuoneessamme pesukoneet on liukuovien takana piilossa. Nuo ovien turkoosi lasi saa jossain vaiheessa kyytiä. Ei sovi tämän hetken väritykseen lainkaan, harmi kun joskus ei ajatellut hieman pidemmälle asioita. Turkoosin seinän kanssa toimi hyvin, mutta nyt ei.  Liukuovet on kuitenkin osoittautunut meillä todella käteviksi, tykkään ihan hirmuisesti, kun pesukoneet voi piilottaa ovien taakse. Toisen liukuoven takaa löytyy minun ompeluhuoneeni, josta jo kerran lupasin laittaa teille kuvia, mutta vielä en niitä kuitenkaan laita.


Tässä muutama kuva remontin jälkeen. En saanut otettua kunnolla kuvia, täytyisi taas käydä isältä hakemassa järkkäri lainaan, jotta kuvat olisivat parempia. Tunnelma ei välity kuvista, ehkä syynä on vielä se, että en ole vielä sisustanut kodinhoitohuonetta.

Aurinkoista alkuviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihana muutos! Ja ihana blogi myös.:)

  Onko muuten nuo tasot vaihdettu vai oletko päällystänyt ne jollakin?

  Terhi

  VastaaPoista
 2. Kiitos Terhi, kiva kun olet löytänyt blogiini.

  Tasot on käsitelty osmo colorilla kolmeen otteeseen, ihan hyvin peitti tuon tosi tumman tason, vaikka hieman ensiksi epäilin itse.

  VastaaPoista
 3. Kaunis, valoisa muutos! Hey, mitenkä helposti lähti lasikuitutapetti repimällä? Meilläkin olis vähän savottaa sillä saralla :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Teija.
  Lasikuitutapetti lähti pois aika helposti, vaikka ensiksi luultiin sen olevan tiukassa. Seinää piti hiota repimisen jälkeen, sillä kuvio lasikuitutapetista jäi. Vinkkinä Teija, kannattaa pitää hengityssuojaimia, jos revitte lasikuitua seinästä. Mieheni oli jälkiviisas tämän suhteen.

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikas kodari ♥

  Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos AnnaO, tykkään itsekkin uudesta kodinhoitohuoneen ilmeestä, jopa pyykkien lajittelukin on nyt paljon mukavampaa

  VastaaPoista