21. syyskuuta 2010

Vesirokko

Meillä sairastetaan vesirokkoa, näppyjä on ympäri kehoa ja pahiten selässä. Viime yö oli tuskaa pojalla, kun kutitti jokaista näppylää ja rakkulaa sekä kuume iski yön aikana vielä päälle. Meidän perheessä ei viime yönä nukuttu lainkaan. Itselläni on todella tokkurainen olo tällä hetkellä. Mies joutui aamulla heräämään aikaisin työmatkalle, toivottavasti ei nukahda rattiin. Onneksi olen itse sairastanut lapsena vesirokon, sillä luin netistä, että vesirokko on vaarallinen raskaana oleville, jotka eivät ole sitä vielä sairastanut. 

Danielilla loppui juuri eilen antibioottikuuri korvatulehdukseen, se olikin toinen antibioottikuuri kolmen viikon aikana. Ensimmäinen oli myös korvatulehdukseen, joka ei parantunutkaan, joten tarvittiin lisää lääkettä. Toivottavasti tämä viimeinen kuuri auttoi. Jotenkin tuntuu, että meillä ei muuta tehdä, kuin sairastetaan tällä hetkellä. Itse olen ollut töistä sairaslomalla jo toista viikkoa selän ja supistelujen takia. Saa nähdä kykenenkö enää töihin ennen äitiysloman alkua. Sairaslomani kestää vielä pari viikkoa ja sen jälkeen olisi enää kolme viikkoa töitä jäljellä ennen äitiysloman alkua. Viime yö kaiken muun lisäksi, oli tuskaa, kun yritin löytää jonkinlaista asentoa sängyssä, jotta ei olisi sattunut selkään, eihän sellaista löytynyt. Onneksi tänään on hierojalle aika, toivottavasti sieltä saisi pientä apua tähän inhottavaan kipuun.


Ihanaa alkanutta viikkoa!

3 kommenttia:

 1. Voi, vesirokko on kurja kaveri!
  Pikaista paranemista pikku-miehelle!

  VastaaPoista
 2. voi kurjuuksien kurjuus!
  Kovasti paljon jaksuja teille molemmille <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos Titti ja Marianne. Vesirokosta selvittiin suhteellisen kivuttomasti. Viikko sitä kestikin ja nyt täytyy tuulettaa, jospa sairausputki päättyisi tällä erää.

  VastaaPoista