14. marraskuuta 2010

Vauvan huone

Vauvan huone on valmis!!! Huoneesta tuli kokonaan valkoinen, moni voi ajatella, että tulipas tylsä väri lastenhuoneeksi, mutta meistä se on aivan ihana. Verhot ja erilaiset tekstiilit ovat sitten niitä väripilkkuja tässä huoneessa. Tekstiilit vielä puuttuvat, sillä odotan siihen asti, kunnes tiedämme kumpi syntyy. Huonekalut paitsi pinnasänky on jo valmiina. Tuleva vauva tulee nukkumaan alkuun kehdossa, joten pinnasängyn hankintaan ollaan saatu pieni hengähdystauko. Keinutuoli on myös huoneeseen tulossa, mutta se on vielä kunnostamisen ja maalauksen alla. Tilasin tänään Leanderin vauvakehdon, jonka olisin jo halunnut Danielille aikoinaan, mutta jäi jostain syystä hankkimatta. Toivottavasti kehto on kehujensa arvoinen.


Valitettavasti en saanut kunnon kokonaiskuvia napsittua huoneesta. Yllä on uusin hankinta huoneeseen eli vanha liinavaatekaappi pääsi toimittamaan vaatekaapin virkaa.Lipasto on ostettu aikoinaan Amanda B liikkeestä puoleen hintaan. Sopii mielestäni tulevan vauvan huoneeseen. Kuvat näyttävät kalpeille ja onnettomille, kun huoneessa ei ole tekstiilejä eikä muutenkaan sisustettu. Ainoastaan muutama huonekalu kannettu sisään.

Laitan uusia kuvia huoneesta, kun saan sisustettua lisää.

Halauksin,


9 kommenttia:

 1. Kyllä huone näyttää nyt jos kiovalta, ja kun tekstiilit saat, on huone varmasti aivan täydellinen. Ihana kaappi♥

  VastaaPoista
 2. Ihana kaappi! Mistä olet löytänyt sen?

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Kaunis huone, valkoista on kiva raikastaa tekstiileillä joten tykkään kyllä valkoisesta huoneesta. Ja leluistahan tulee myös paljon väriä.

  Kaappi on aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Lipasto on upea ja kaikki muutkin!
  Valkoisessa huoneessa tosiaan lelut tulee mahtavasti esille:)

  VastaaPoista
 5. En malta odottaa, että saat tekstiilit paikoilleen ja saadaan niitäkin kuvia ihasteltavaksi.
  Kauniilta näyttää!!

  VastaaPoista
 6. Uusi lukija ilmoittautuu :)
  Suloinen vauvan huone ja aivan upea kaappi. Tsemppiä masuajan loppumetreille ja tietty siihen H-hetkeen ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanista kommenteista jälleen:-) Piristätte kummasti päivääni! Kaappi oli todellinen löytö, sillä juuri tuollaisesta kaapista olin haaveillut.

  Hanna: kaapin olen löytänyt Pikku Elsasta, Rovaniemeltä.

  Nakssu: Tervetuloa lukijakseni! Kiva saada uusia lukijoita joukkoon. Onnen toivotuksia tarvitaan loppumetreille. Kaksi viikkoa olisi siihen H-hetkeen.

  VastaaPoista