27. syyskuuta 2011

Ongelmana verhot

Verhot on minulle jotenkin NIIN hankalia juttuja, välillä oikein painajaisia. Haluaisin kovasti uusia verhoja olohuoneeseen, ruokailutilaan, työhuoneeseen ja meidän omaan makuhuoneeseen. Osassa mainitsemista kohteista ei ole saanut verhoja ylleen viiteen vuoteen. Olemmehan asuneet sen viisi vuotta talossamme!
Valmisverhoista en useinkaan löydä sellaista mallia, joka miellyttäisi, siispä joudun ompelemaan itse. Ompelu vie aikaa tai ei se ompelu, mutta se koko prosessi ylipäänsä ja ne kankaat, ikinä ei meinaa löytää sellaista kivaa kangasta. Yleensä minulla on kankaasta valmiina mielikuva mielessä, kun kangaskauppaan suuntaan. Melkeimpä harmikseni joka kerta joudun pettymään valikoimaan ja ompeluhimo katoaa samantien. Meidän kotikaupungissa on todella huono valikoima verho- tai sisustuskankaita. Meillä on tasan yksi isompi kangaskauppa. Jos joku tietää hyvän paikan, otan ilolla vastaan vinkkejä!Nyt pitkästä aikaa löysin valmisverhoista verhot, jotka voisin kuvitella meidän olohuoneeseen. Verhot ovaa samaa sarjaa olohuoneen yhdessä ikkunassa olevan verhon kanssa. Verhot olisivat pitkät ja ne solmitaan solmimisnauhoin sekä yläreunassa kulkee pitsi (Svaneforsin verhot). Saan nämä verhot torstaina miehen kyyditsemänä. Toivottavasti en joudu pettymään ja palauttamaan takaisin. Verhotangot pitäisi myös uusia...Huoh!

Aurinkoista tiistaita!

Halauksin,

3 kommenttia:

 1. Nuo verhot näyttää kivalta!
  En toki tiiä millasia kankaita oot aatellut mutta nettiputiikissa wilhelmiinan kammari on ainakin musta ollut hyvä valkoima verhoja ja kankaita.. ruutua, raitaa, yksvärisiä ym. Kurkkaahan sieltä :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti verhot miellyttävät! Pidän kovasti kauniista kuvistasi!

  Itse löysin juuri makuuhuoneeseen Stockmannin alesta valmisverhot, mutta muut huoneet ovat vielä toistaiseksi ilman.
  Sekin auttaa kyllä paljon jos pystyt itse ompelemaan verhosi, itse olen niin huono kaikenlaisissa käsitöissä! :)

  VastaaPoista
 3. Nonnukka: Kiitos vinkistä, pitää käydä kurkkaamassa Wilhelmiinan kammarista.

  Evi: Verhot olivat hyvät, niistä kuvia hetken päästä.

  VastaaPoista