2. elokuuta 2009

Arki alkaa

Nyt se sitten ihana loma on lopuillaan ja huomenna olisi taas jollain motivaation murusella yritettävä kammeta töihin. Arkinen aherrus alkaa, ihan kiva toisaalta, sillä minulla alkaakin huomenna ihan uudet haasteet, sillä vaihdoin ennen lomaa uuteen työpaikkaan ja huomenna olisi ensimmäinen päivä uudessa työpaikassa. Pikkuhiljaa alkaakin jännittämään huominen päivä:-)

Blogia en ole ehtinyt päivitellä vähään aikaan. Meillä on tehty ahkeraa pihan kivetystä ja nyt melkein etupihan kivetys on tehty noin kymmenisen neliötä uupuu. Autokatokseen asfaltti tulee ensi viikolla, joten sitten alkaa helpottamaan. Tietysti takapiha vielä, mutta siitä emme niin paineita ota. Kunhan ennen lumentuloa saataisiin takapihan laatotus valmiiksi.

Lomalla ei sen suurempia lomamatkoja olla tehty. Käytiin perinteisesti Helsingissä, jossa vietettiin 4 ihanaa päivää. Yksi päivä hurahti Linnanmäellä hurvitellen ja Sea Life:n meren eläviä ihmetellen. Muutama päivä shoppaillen ja nautiskellen ihanista keleistä.


Tälläisiä ostoksia tein Helsingin reissulla.


Laura Ashleylta ostin alennuksella ihanan mökki viirin, joka löysi paikkansa toistaiseksi ruokailutilasta.





Papagenasta lisää Brukanin karkki kuppeja.


Nuo kolme koukkua Papagenasta ja pilkullisia Himlan keittiöpyyhkeitä White on White:sta




Pöytäliina oli puoleen hintaa White on White:sta, heitin sen valokuvausta varten pöydälle joten en ehtinyt pöytäliinaa silittämään, joten ei näytä kovin houkuttelevalle tuossa kuvassa. Eikä kuvasta ehkä huomaa, mutta liinassa pöydän päällä on isolla teksti Diner ja vaaleanpunaisissa reunoissa tekstit Bon Apetit.



Oli ihan pakko laittaa tämä kuva teille, kun pieni mies osti Helsingistä itselleen Batman naamarin. Naamari oli sitten koko reissun ajan hänen päällään myös kaupoissakin. Ihmisiä huvitti pienen miehen tempaus:-) Kotona vielä iltapuurollakaan ei halunnut naamaria riisua, joten iltapuuro meni Batman naamari päässä.

Tällä viikolla käytiin Jämsässä Witikkalan kartanossa ihastelemassa vanhan kartanon antimia ja sieltä mukaani tarttui 6 kappaletta rottinkisia alustoja ruokapöydälle. Kiitos Vuokka, kyllä puodissasi on aina niin ihana käydä, kun saa niin ihanaa palvelua!



Samalla poikkesimme Jyväskylässä, jonka katukuvassa näkyikin paljon ralliautoja, sillä Jyväskylän rallit olivat alkamassa seuraavana päivänä. Daniel pääsikin Englantilaisten ralliautoon kyytiin, mutta ujous iski päälle, niin ei kauan uskaltanut kyydissä olla. Harmi kun valokuvaa en saanut napattua. Jyväskylästä ei löytynyt kuin tämä emalinen kannu, johon on kiva laittaa kukkia kotona. Kun Jyväskylässä käy, niin onhan sitä käytävä tietysti Pandan tehtaanmyymälässä ostoksilla. Reilu kolme kiloa lakuja ja toiset kolme suklaata lähti meidän herkuttelijoiden mukaan. Saa nähdä miten pitäkään nuo pysyvät laatikossa ennen kuin häviää kummallisesti tielle tietämättömälle...

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!!

P.S. kiitos kaikille kommenteista ja uusia lukijoitakin on tullut ihan huomaamatta. Kiitos kun jaksatte lukea ajatuksiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti