31. lokakuuta 2010

Klaffi lipasto

Tällainen klaffi lipasto saatiin viime viikolla hankittua alakertaan. Lipasto oli tumman ruskea, jonka viikonlopun aikana hion ja maalasin valkoisella. Nyt näyttää hyvältä! Tästä klaffista tuli uusi työpiste, sillä vauvan tieltä jouduimme luopumaan työhuoneesta, joten tämä saa nyt luvan meille riittää. Itse tykkään, ettei ole liian toimistomainen. Klaffin alaosassa näkyy pieni reikä ovessa, se on ilmeisesti hiiren nakertama, mutta en halunnut sitä vielä mitenkään korjata, korjataan sitten, jos alkaa reikä vaivaamaan liikaa.


Remontti vauvan huoneessa on käynnistynyt, seinät ovat melkein maalattu. Yllättäen maali loppui kesken, lattian koe maalaus suoritettiin myös ja näyttää sille, että kyllä meille valkoinen lattia tulee vauvan huoneeseen. Myös perjantaina vauvan huoneen kaappi saapui, siitä ja remontista kuvia myöhemmin.

Halauksin,

9 kommenttia:

 1. Aivan ihana:)
  Klaffi on hyvä läppärille eikä tosiaan ole työpöytämäinen.
  Toimii!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana ja sopii varmasti paikalleen tosi hyvin! Kaapin kuvia odotellessa... Mukavaa viikonalkua teille!

  VastaaPoista
 3. Tahtoo just tollasen klaffin! Kaunis!

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. IHANA! Juuri tuollaista olen minäkin etsinyt kohtuuhintaisena jo pitkään...! Todella kaunis ja lainkaan toimistomainen.

  VastaaPoista
 5. Kaunis. Voi kun ittekin voisi kuvitella meillä tuollaisen yhdistelmän. Meillä on aina joka paikka niin tavaraa täynnä, mistä vaan löytyy vähän laskutilaa niin sen valtaa lehdet, avaimet, kamera, leluja, papereita, kansioita....täytyisi löytää kaikille juuri se oikea paikka ja laittaa ne tavarat aina oikeille paikalleen heti eikä hetkenpäästä. Nytkin työpöytä...huh, huh. (Työpöytäkin on sentäs 3m pitkä ja kahden lankun levyinen yhdistelmä jotta onneksi mahtuu tavaraa paljon ; D)

  VastaaPoista
 6. Anu: Kiitos, tykkään itse kovasti löydöstäni:-)

  Noora: Kaapista tulee kuvia, kunhan saamme kaapin paikalleen. Ihanaa viikonalkua myös sinne:-)

  Ira: Klaffi löytyi ihan yllättäen omasta kaupungista, netti on vaan niin kätevä paikka.

  Bean emäntä- bea's: Kiitos, toivottavasti etsimäsi klaffi löytyy vielä.

  Kakkukellarin Mia: Kyllä se meilläkin valitettavasti kaikille tasoille kertyy ylimääräistä roinaa, vaikka kuinka paikat olisi kaikille tavaroille. Ihanan iso työtaso teillä, voi kun joskus saisimme samanlailla tilaa.

  VastaaPoista
 7. Klaffipiirongit ovat vaan niin kauniita, omani hiukan eri mallinen mutta valkoinen kuitenkin:)

  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Walkoista unelmaa: kiitos ihanasta kommentistasi. Klaffit ovat kyllä käytännöllisiä ja todella ihania. Kävinkin kurkkaamassa blogiisi, jossa ihastuttava klaffisi löytyi:-)

  VastaaPoista