4. marraskuuta 2010

Kranssit

Kävin viikolla keräilemässä metsästä varpuja, joista ensimmäisen kerran elämässäni tekaisin kranssit parioviin (koriste nauhat vielä puuttuvat). Hauskaa kranssien teko oli! Daniel oli hyvänä apuna keräilemässä kaiken näköisiä risuja ja käpyjä metsästä:-) Kranssien kestävyydestä en tiedä, eli pitäisiköhän nämä käsitellä jollakin aineella vai miten te muut olette saaneet kranssit kestämään? Olisi kiva saada kommentteja asiaan. Seuraavana yritän, jos vaan ennätän, teen ulko-oveen havukranssin tai sitten siinä käy niin, että pitää rientää kukkakaupan tädin luo ostoksille.

Halauksin,

9 kommenttia:

 1. On kauniit! Hitsi kun meilläkin olis jotkut (vanhat) pariovet, johon sais kranssit just tolleen :) No, seinälle nyt sit vaan, paremman puutteessa.

  VastaaPoista
 2. Hei Elina.
  Kranssit näyttävät hienoilta, varsinkin juuri noissa pariovissa. Selailin blogiasi ja kiinnostuin olkkarin seinän väristä, onko se maali vai tapetti ja jos maali niin onko sinulla värikoodia tallessa?

  VastaaPoista
 3. Kauniit kranssit olet tehnyt! Ja sopivat oikein nätisti parioviin! Kivan oloinen blogi sinulla, taidan jäädä seurailemaan :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat kranssit!

  VastaaPoista
 5. Kauniit ♥
  Minä en ole käsitellyt kransseja millään ja noin pari kuukautta ovat vanhat, nyt ensimmäiset tummat läntit ovat vasta ilmestyneet.

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniit kranssit olet tehnyt ja ne sopivat hyvin nuihin parioviin. Oikein kaunista.

  VastaaPoista
 7. Kauniita kransseja olet tehnyt! Katinlieko on ainakin sellainen joka kestää kuivuttuaankin olen tehnyt siitä itelleni aina uuninpäälle köynnöksiä
  Mia

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne! Ne lämmittävät mieltäni suuresti.

  Anis: olohuoneen seinät ovat maalatut ja sen värisävy on TVT G480 ja se on sävytetty Tikkurilan Jokeri himmeään maaliin.

  Taikku: Tervetuloa seuraamaan blogiani jatkossakin. Ihana saada uusia lukijoita joukkoon!

  AnnaO ja sisustus sievä: kiitos vinkeistä:-) En olekaan aikaisemmin kuullut katinliekosta, täytyypä tutustua.

  VastaaPoista