22. heinäkuuta 2012

Loma kuulumiset

Lomamme on jo puolessa välissä ja yli puolet siitä ajasta on ulkona satanut vettä, mutta onneksi se ei ole meidän lomailua pilannut. Pari päivää aurinko on paistanut lupaillen lämpimästä, joten positiivisin mielin vielä uskon lomamme aikana ihon saavan hieman rusketusta pintaan!
Suurimmaksi osaksi ollaan vaan oltu perheen kanssa keskenään kotosalla. Saatiin jopa makuuhuoneen katto maalattua valkoiseksi, jotain hyödyllistäkin on tehty loikoilun lisäksi.
Viikko sitten oltiin ihanissa häissä Mäntsälässä. Huomasin häiden jälkeen valokuvailun jääneen aika minimiin. Ehkä saattoi osaksi johtua siitä, että jouduin tytön perässä juoksentelemaan ympäriinsä! (mistä niillä riittää energiaa???) Montaa valokuvaa ei siis tullut kameraan otettua. Täytyy kysellä häissä olleelta valokuvaajalta, josko muutaman kuvan saisi itselleen muistoksi.  Lapsista sain muutamat kuvat otettua. Kuvat on otettu hotellihuoneesta ennen häiden alkua. Taisi kumpaakin hieman jännittää kummitädin ja -sedän häät.


Pojalla kuvassa vielä surffityyli. Viikko siitä tyyli muuttui niin, että en meinaa vieläkään poikaani tunnistaa omakseni.
Marssimme parturiin, jossa parturi sai tiukat ohjeet. Hiukset tulee leikata jalkapalloilija Cristiano Ronaldon tyyliseksi. Kyseinen tyyli löytyy pojan keräämistä jaliskorteista. Parturi hieman pohdiskeli kyseisen pelaajan hiustyyliä alkuun, mutta ei hätää opastusta tuli pojalta kuin apteekin hyllyltä.
Asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen...

Meidän perheen hauskuuttaja/pelle uudessa hiustyylissä:-)

Viikolla sain ystäväni ja hänen perheensä kylään. Heille oli syntynyt kesäkuussa suloinen pieni tyttövauva. Vierailun jälkeen itselleni iski kova vauvakuume!!!Voi ei, olin niin varma, että meidän lapsikatraat olis jo tehty.

Viikolla käväistiin päiväreissulla Lappeenrannassa hiekkalinnoja ihastelemassa. Sateet olivat hieman vahingoittaneet osaa rakennelmista myös kumisaappaat olisi ollut parhaat menokkaat reissussa, sen verran isoja lätäköitä oli.


Bongasin reissusta leikkimökin, jonka toivon saavani myös meidän pihalle.


Kyllä lomalla vaan on ihanaa säästä huolimatta.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

Halauksin,

3 kommenttia:

 1. Suloisia kuvia lapsukaisista! Minunkin piti ihan pari kertaa katsoa että kuka lyhythiuksinen poika meidän trampalla hyppii.
  Minä tässä vasta lomaa aloittelen ja sopivasti taitaa sääkin parantua joten nautitaan siitä!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat lapsista :)
  Wautsi mikä leikkimökki, luulen että tuollainen kelpaisi meidänkin pihalle!

  VastaaPoista
 3. Noora: Pikku hiljaa alkaa itsekin tottua pojan hiuksiin ja mieltää omaksi pojaksi:-)

  Toivottavasti sää paranisi piakkoin ja saisi nauttia vielä lämpimistä säistä. Mukavaa lomaa sinulle ja kohtahan te pääsette mukavalle lomamatkalle!

  AnnaO: tykästyin myös leikkimökkiin. Saa nähdä saadaanko meidän pihalle koskaa leikkimökkiä aikaiseksi.

  VastaaPoista