15. helmikuuta 2011

Pablo Picasso

Vedot olivat mielestäni sen mukaisia, kun tämä poika pääsi pensselin kanssa heilumaan. Kodinhoitohuoneen ovet saavat tällä hetkellä uutta ilmettä Danielin ja äidin maalausurakan edetessä. Jokunen aika sitten maalasimme kodinhoitohuoneen seinät ja tasot, niin silloin jo halusin muuttaa liukuovien värin toiseksi. Ne eivät uuden ilmeen joukkoon mahdu. Uusiin oviin ei tällä hetkellä ole varaa, onneksi on keksitty valkoinen maali:-) Turkoosit ovet ovat pian historiaa!


Ihanaa aurinkoista tiistaita!

Halauksin,

7 kommenttia:

 1. Hienoa pensselöintiä, tulkoon siis valkeus! Jään innolla odottamaan kuvia lopputuloksesta.

  Mukavaa loppuviikkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 2. Into maalauspuuhiin! Tuolla picassolla sitä varmasti riittää!

  VastaaPoista
 3. Heippa!

  Kyselisin hieman ovien maalaamisesta. Millä maalilla maalaat oven ja meinaatko irroittaa sen, vai maalata paikoillaan? Itselläni sama urakka edessä ja pieni vauva, joten en viitsi kovin voimakkailla maaleilla maalata sisällä (kuten otex)... Helpointa ois maalata ovet paikoillaan, mutta pelkään että saan aikaiseksi vain valumia.Eli oisi kiva kuulla vinkkejä, miten kannattaisi toimia! :)

  Ps. teillä on todella ihana koti! <3

  -Tessa-

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne! Ilolla lueskelen niitä.

  Ovet on maalattu ja näyttää hyvälle:-) Picassokin sai oman maalausinnon tyydytettyä ja äiti sai jatkaa maalausta loppuun.

  Tessi: Ovet maalasin valkoisella seinämaalilla, jota löytyi varaston nurkalta. Maali on Teknoksen Biora seinämaalia. Maalasin ovet paikoillaan, en lähtenyt niitä irroittamaan paikoiltaan. Maalin sudin leveällä pensselillä neljään kertaan. Maali kuivui ns. lasipinnalle todella nopeasti, ettei valumia ehtinyt tulemaan. Tietysti aivan tasaisen jäljen saisi telalla tai ruiskulla. Itse tykkään pinnasta, joka on hieman eläväinen.

  VastaaPoista