2. maaliskuuta 2011

Balleriinat

Tänään tuli ostettu uudet kevät kengät, kun tuo ihanainen aurinko antaa toivoa, että kyllä se kevät on sieltä tulossa. Kaupan hyllyllä balleriinat näytti niin houkutteleville ja super ihanille jaloissa, että eihän niitä voinut jättää ostamatta. Mietin kovasti ostanko mustat vaiko sellaiset rusehtavat, mutta mustiin päädyin. Nyt sitten kävelen täällä kotona balleriinat jalassa ja odottelen lumien sulamista.


Tällainen pikapostaus tällä kertaa. Nyt on ollut aika kiirusta, ettei ole joutanut blogia päivittelemään. Palailen hieman paremmalla ajalle takaisin.

Aurinkoista pikku lauantaita!

Halauksin,

13 kommenttia:

 1. Ihanat :) Onko nuo Stylesnobsit? Minä sellaisia Stockalla taannoin sovittelin mutta jätin (vielä) sinne.. kun pitänee käydä ensin mun olemassaolevaa ballerinavarastoa hieman läpi ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marja! Kyllä ne ovat Stylesnobsit. Itse löysin Stockan kuvastosta Wondersin ihanat kukka balleriinat, jotka haluaisin itselleni. Minulla balleriina varasto on vielä pieni, mutta tästä on hyvä jatkaa:-)

  VastaaPoista
 3. Hei! Mistä ostit nuo kengät? Taidetaan asua samassa kaupungissa..

  VastaaPoista
 4. Hei Heidi!Ostin kengät Chriss:stä. Kenkiä löytyy neljässä eri värissä.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Minäkin olisin kysynyt, että mistäs ne ovat löytyneet, mutta sainkin jo vastauksen. Nuo ovat suloiset. Oliko myös karkkiväreissä saatavana? Olen ihastellut sellaisia joskus Tampereella. Menen myös ostoksille huomenna.

  VastaaPoista
 7. Ihanat!
  Ihanaa aurinkoista viikon jatkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 8. Noora: Löytyy mustat, ruskeat(hiekan väriset), siniset ja hailakan punaiset sellaiset lohen väriset, jos nyt oikein muistan. Kengät on ihan ältsin mukavat jalassa.

  Kisu: Kiitos, Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 9. Ihanat! Täälläkin kovasti odotellaan lumien sulamista :)

  VastaaPoista
 10. Hei! Ensivierailulla täällä kurkistelen:)

  Sievät ballerinat. Itsekin olin tänään kaupan kenkähyllyjen välissä ihastelemassa, mutta vielä ei tarttunut mitään matkaan.

  Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
 11. Ihastuttavat balleriinat!

  VastaaPoista
 12. A-L: Kiva kun olet löytänyt blogini ja tervetuloa uudelleen:-)
  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  Walkoisia unelmia: Kiitos paljon;-)

  VastaaPoista