27. syyskuuta 2009

1,2,3....

ja siitä ylöspäin. Viime viikon ja viikonlopun aikana pitänyt laskea mielessään moneen otteeseen, sillä uhmaikä on iskenyt lapsokaiseemme. Laskeminen on minulle itselleni auttanut, ettei pinna pala niin äkkiä. Voi tätä lapsiperheen ihanuutta:-) Uhmaiän tultua esiin, on Danielin ujous hävinnyt. Yleensä Daniel ujostelee, jos ollaan uudessa paikassa tai ei ihan niin tuttuja henkilöitä lähettyvillä. Eilen, kun kävin ostoksilla Huldan Huoneella, Danielia kiinnosti joka paikka, tutki vessat ja sammutteli valoja, laittoi ovia kiinni sekä melkein tutki kaappien sisällöt tai olisi mennytkin tutkimaan, mutta lupaa en antanut.

Kiitos Noora, kun sain pistäytyä ihanassa vaatehuoneessasi ostoksilla! Kaikkea ihanaa oli tullut Huldan huoneeseen ja ihanuuksia oli tulossa lisää. Itselleni tällä erää mukaan tarttui sinkkinen tarjoiluvati, hillolusikka ja herkullista rommi-karviaismarja hilloa. Täytynee ostaa kaupasta vanilijajätskiä. NAM! kylläpä vesi herahtaa kielelle.

Lauantaina löysin lähikaupasta sinisiä callunoita, joita en voinut vastustaa, joten sain vihdoin ja viimein käyttöön Villa Harmoiesta ostetun kukkatelineen. Callunoille pitäisi nätimmät ruukut vaihtaa, jotta teline tulisi heiman paremmin esiin.Alla oleva sydän koristaa nykyään meidän ovea ja toivottaa ystävät, sukulaiset ja tuttavat sydämellisesti tervetuloa kotiimme.
Hyvää syksyistä sunnuntaita kaikille!

5 kommenttia:

 1. Heippa,
  Sattumalta löysin linkin blogiisi ja pistäydyin kurkkaamaan.
  Ihania kuvia, tulen takuulla uudelleen!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Marianne. Tervetuloa uudelleen:-)

  VastaaPoista
 3. Minä täällä piipahdin :) Huldan Huoneen hillo on mielettömän hyvää ;)

  VastaaPoista
 4. Heippa Elina, mitäs täältä löysinkään...tuttuja hillopurkkeja! Hienoa! Kiva, jos hillo maistuu myös teille, sillä se on saavuttanut suunnattoman suosion. Daniel oli ihana tutkimusmatkailija! Tulkaahan meille leikkimään jokuilta!

  VastaaPoista
 5. Kiva kun piipahdit Anne. Huldan huoneen hillo on ihan älyttömän hyvää varsinkin vanilija jäätelön kanssa.

  Noora, ihan mielellämme tulemme jokin päivä leikkimään teille. Tämä ja ensi viikko on aika kiireisiä, mutta sitten helpottaa, joten ollaan yhteyksissä.

  VastaaPoista