6. syyskuuta 2009

Muutoksia olohuoneessa

On taas aika vierähtänyt, blogia ei ole ennättänyt päivittää kiireen keskellä. Onneksi tänään löytyi sopiva rakonen tähänkin tehtävään.

Eilinen päivä vierähti meillä uuden järjestyksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Olen pidemmän aikaan halunnut meidän olohuoneesta television pois ja siirtää se viereiseen huoneeseen. Tätä huonetta ei olla oikein hyödynnetty mitenkään, se on ollut Danielin leikkihuone, mutta ei se siellä niinkään leikkinyt. Toimi ehkä enemmänkin lelun säilytys huoneena. Tässä hieman esimakua uudesta arkiolohuoneesta. Ihan valmis se ei vielä ole. Mietittiin myös sitä vaihtoehtoa, jos kaataisimme ns. olohuoneen ja tämän entisen leikkihuoneen seinän, jotta saisimme yhden ison olohuoneen. Pitää nyt hieman miettiä lähdemmekö näin tekemään, mutta sen näkee sitten.


ja tällainen on nyt olohuone ilman telkkaria. Telkkari oli ennen tuon lipaston paikalla.

Tänään alkaa Mikkelin Kenkäverossa Tilda-näyttely. Huomio kaikki Tilda fanit, kannattaa siis suunnata Itä-Savoon. Näyttely alkaa 5.9. ja kestää 25.10 asti. Tästä linkistä pääsette tutustumaan asiaan http://www.kenkavero.fi/content.php?pg=2 . Itse meinasin tänään suuntautua Kenkäveroon katsomaan, mitä kaikkea ihanaa on saatavana.

Oletteko muuten huomanneet, että Riviera Maisonilla on nykyään nettipuoti. Tuolta voi siis tilata huonekaluja ja ym. tavaraa. http://www.rivieramaisonwebshop.nl/index.cfm?/home_EN&countryId=4

P.s. olen kuullut, että jotkut eivät pääse minun blogiini jättämään kommenttia. Jos et pääse jättämään kommenttia, olisitko ystävällinen ja ilmoittaisit siitä sähköpostiini elina.h@surffi.fi

4 kommenttia:

 1. Moikka, juu en päässyt suoraan antamaan kommentia ja pitää mennä read moren kautta kierrellä....kalusteiden paikkaa jos pääsee vaihtamaan niin on kuin olisi uusi koti ja tv:n paikka olohuoneessa tossa tosiaan ei ole paras mahdollinen jos sille noinkin soppeli paikka löytyy kuin esim sinulla. Sateisesta sunnuntaista tervehtien A

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anne tiedosta. Olen yrittänyt blogin asetuksista etsiä missä vika voisi olla, mutta en tiedä mitä tehdä. Jos jollakulla on tietoa, niin mielelläni kuulen siitä.

  VastaaPoista
 3. Kiva katsella uusia postauksiasi :) Kuviasi on aina niin ilo katsella! Huone näyttää tosi kivalta, ihana tuo vaaleanpunainen huopa!

  Itse en myöskään jokin aika sitten päässyt kirjoittelemaan kommentteja blogiisi, kokeillaampa nyt tuleeko perille ;)

  Aurinkoista viikonalkua Sinulle.

  VastaaPoista
 4. Pauliina, kyllä sinun viestisi tuli perille. Kiitos kauniista sanoistasi:-)
  Aurinkoista viikonalkua myös sinulle.

  VastaaPoista