29. huhtikuuta 2009

Ihana kevät...

krookukset kukkii ja tulppaanit nostavat jo vartensa kukkapenkeistä... Aaah miten ihanaa! Pihaa olen yrittänyt rapsuttaa, mutta tuuli on meilläpäin ollut sen verran kovaa, että haravoimisesta ei meinaa tulla mitään. Hankin nimittäin pihan haravointia varten uuden ihanan Fiskarssin roosa nauha haravan. Se oli ihan pakko saada, sanoin miehelleni, että en suostu muuten rapsuttamaan pihaa:-)


Hankittiin terassille vihdoin ja viimein uudet puutarhakalusteet ja tietysti valkoiset. Meillä on ollut terassi jo pari vuotta valmiina ja nyt vasta saatiin aikaiseksi ne hommattua. Nyt sitten hankin niihin Villa Harmoniesta istuintyynyt. Odottelen niitä nyt sitten postissa, ei taida ihan huomiseksi ehtiä.



Kuva Villa Harmonie


Huomenna automme nokka suuntaa kohti pääkaupunkiseutua, lähdemme mieheni siskon ja hänen miesystävänsä luo viettämään vappua. Toivottavasti on hyvä ja lämmin keli, sillä meinasimme suunnata vappupäivänä picnikille. Hyvää syömistä ja mukavaa seuraa, mikä olisikaan ihanampaa juhlistaa kevään ihaninta päivää...


Toivon teille kaikille oikein hyvää Vappua!!!

3 kommenttia:

  1. Voi mikä löytö, kauniita kuvia sinulla täällä :). Samanlainen sisustusmaku meillä,meidänkin koti valkenee pikku hiljaa aina vain enemmän. Pastellivärit on kova sana myös juuri nyt.

    Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mari kommentista. Olen aivan hurahtanut valkoiseen ja pastellisävyihin, se näkyy meillä ihan kaikkialla.

    VastaaPoista
  3. kaunis oli haravointi välineet.
    onko muita pinkki värisii välineitä

    VastaaPoista