3. toukokuuta 2009

Pihatalkoot

Vaput on nyt sitten vietetty. Aivan ihana ilma sattui perjantain picnikillemme. Otimme eväät ja suuntasimme ihmisjoukon, tai toisin sanoen ihmismuurahaisten perässä Helsingin kaivariin. Löysimme juuri ihanan aurinkoisen paikan, mihin levitimme viltin ja sen päälle mahtavia syömisiä, joita edellisenä iltana valmistimme. Neljä tuntia meni ihan hujauksessa...
Tänään on pidetty pihatalkoot. Tulos piha haravoitu, kukkapenkit kitketty ja muutamia orvokkeja istutettu sekä hörpitty kahvia pihaterassilla.

Aamusta kävimme tämän vuoden ensimmäisellä jättikirppiksellä, sieltä löysin ihastuttavan vanhan sinkkisen pesuvadin, johon istutin orvokkeja.5 kommenttia:

 1. Ihanat vaaleanpunaiset tyynyt! Minä olen juuri miettinyt, että pitäisikö istuttaa jotain mökiltämme löytyneisiin vanhoihin vateihin. Näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Meillä myös vanhat emalivadit varattu orvokeille. :)

  Teillä näyttää olleen tosi kiva ja puuhakasikin vappu!

  Aurinkoa alkaneeseen arkeesi! :)

  VastaaPoista
 3. Hei Vekarus, kiitos kommentistasi. Vanhat vadit ja ämpärit sekä kattilat ovat maan mainiota istutus astioita kesäkukille. Ei muuta kun istutus puuhiin.

  MariaK
  Meillä oli tosiaan kiva ja puuhakas vappu. Daniel sanoi äidille, kun picnikillä oltiin,et äiti ei lähetä täältä koskaan pois, täällä on niin kivaa. Että näin:-)
  Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
 4. Hi!

  Thank you for your kind words!! You have a lovely blog! Beautiful photos!

  Have a nice day!

  Klem Anette:)

  VastaaPoista
 5. Hi Anette,

  Thank you for visiting my blog. I hope that I see you here again.

  VastaaPoista