30. toukokuuta 2009

Kevätjuhla

Viime viikolla juhlittiin meidän pojan kevätjuhlia. Pienten kevätjuhlat on aina niin liikuttavia ja hauskoja samanaikaisesti. Kovasti meilläkin illalla hoidon jälkeen poika hoilotti lauluja, mitä ne oli opetellut kevätjuhlaa varten. Julassa taisi sitten vähän ujous iskeä, sillä ensinnäkin, Daniel ei millään meinannut mennä lavalle esiintymään muiden mukana, vaan olisi halunnut jäädä äidin ja isin viereen katselemaan, kun muut esiintyvät. Viimein kun saimme ympäripuhuttua Danielin esiintymään, niin lavalla hän alkoi istuskelemaan, ei viitsinyt kuitenkaan esiintyä.
Tanssiesityksen aikana nousi jopa seisomaan, mutta laittoi kädet housun taskuun ja käänsi selän yleisöön ja katseli taas hölmistyneenä, kun muut esiinty. Nauroin koko jutulle niin, että vedet vuoti silmistä. Muitakin vanhempia huvitti meidän pojan show. No ehkä ensivuonna tulee rohkeutta enemmän...

Aivan ihanaa kun ulkona on lämmintä ja aurinko paistaa! kävin torilta ostamassa tämän kesän ensimmäiset mansikat, joten kohta on luvassa herkuttelua.Aika menee kyllä niin siivillä, ettei meinaa ehtiä blogia päivittelemään. Meillä on mennyt aikaa tuon viimeisen terassin rakentamiseen ja pihan suunnitteluun. Pihalaatat kävimme tilaamassa ja yllätys yllätys saamme pihalaatat juuri ennen pojan syntymäpäiviä. Yritin kaikin keinoin, että toimitus olisi ollut synttäreiden jälkeen, mutta tehdas menee kiinni ja he toimittavat sitä ennen kaikki ennakkotilaukset. Ilmeisesti meidän tätyy synttärit pitää viikkoa aikaisemmin, sillä muuten meidän pihalla on 16 lavaa pihalaattoja, joten vieraat ei mahdu jättämään autoja eikä ne näytä millekkään kivalle syntymäpäivänä. Ne vaan ahdistaisi siinä pihalla.2 kommenttia:

  1. Hauska tuo teidän kevätjuhla...ja nami miten herkullisen näköisiä mansikoita, oliko hyviä?

    VastaaPoista
  2. Mansikat maistuivat ihanan makealle ja kesälle sekä olivat niin hyviä, että vei kielen mennessään.

    Hyvää alkanutta viikkoa Marikan!

    VastaaPoista